mandag den 4. februar 2013

Parc del Laberint


Feriens sidste dag (nooooooooo!) blev brugt på en udflugt til Parc del Laberint - en fin park med labyrint, som navnet så diskret antyder. Som de legebørn vi nu engang er, kunne vi ikke gå glip af muligheden for en vaskeægte udfordrende labyrint:


Æhm... Hvor skal vi hen, du?

Titte-bøøøh!Det lykkedes os dog til sidst at finde ud igen (...ikke af den planlagte udgang, men pyt. Ud kom vi), og gå videre til det vigtigste: maden! En udflugt kan ikke kaldes ordentlig, med mindre man har lidt guf med. I dagens anledning var det Oreos. Mmmh.
Herefter vandrede vi lidt rundt i resten af parken, der har et pænt stisystem, natur og dejlig stilhed - det kommer man til at sætte pris på, når man bor med konstant baggrundsstøj af sirener, dytteri og lejlighedsvis vejarbejde. Dejlig søndagsudflugt.

Det praktiske:
Tag den mørkegrønne L3-metrolinje til stationen Mundet og gå de sidste ca. 500 m.
Gratis entre onsdag og søndag, ellers omkring. 2,50€.

4 kommentarer:

 1. Det ser så sejt ud! Vil virkelig gerne prøve at gå rundt i sådan en labyrint. Kunne man få et kort egentlig? For det er da en reel risiko at fare vild i nogle timer?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også sjovt! Jeg ved ikke, om man kunne få et kort, der var sådan et informationssted inden man kom helt ind i parken, men der var vi ikke inde. Der var dog mere end én udgang, så vi fandt ud uden at være fanget for længe.

   Slet
 2. De bukser er virkelig pæne, har været forelsket i dem siden du viste dem første gang! Ærgeligt man ikke lige kommer i Primark :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er virkelig, virkelig også glad for dem :) Og nej det er ret ærgerligt, at der ikke er nogen Primarks i Danmark, æv.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)