søndag den 12. september 2010

Mig og Barnaby

Vi har sådan lidt et had-kœlighedsforhold. Kœrlighed, fordi jeg elsker den serie og glœder mig til hvert afsnit. Men alt er desvœrre ikke lutter lagkage, og hr. Detective Chief Inspector Barnaby har også givet mig nogle mindre gode oplevelser:
- Som den dedikerede fan jeg er, har jeg selvfølgelig titelmelodien som ringetone. Men når telefonen så ringer, når man lige er trådt helt alene ind i sin buldermørke lejlighed, så er det ikke så sjovt mere Ö
- En (for sarte mig) chokerende scene resulterede i, at jeg hamrede min nœse ned i min kærestes skulder - i det mindste distraherede smerten mig fra det uhyggelige på skœrmen.
- Og ellers kan nœvnes skœnderier baseret på følgende problemstilling: 'HVAD!? HAR DU IKKE OPTAGET BARNABY?!?! *&%$%§*'

Men når alt kommer til alt, tror jeg altså ikke, vi kan undvœre hinanden. Jeg vil derfor hengivent befinde mig foran skœrmen, afsnit efter afsnit ;)

4 kommentarer:

  1. Altså, Barnaby er da fantastisk! Jeg bliver virkelig helt trist, hvis jeg ikke er hjemme lørdag aften til at se det ;)

    SvarSlet
  2. Ja det er nemlig :p Vi optager det også altid (eller prøver på det... ;) ), hvis vi ikke er hjemme ;) Det kan jo så også gøre en hverdagsaften meget bedre :p

    SvarSlet
  3. Jeg eeelsker simpelthen også Barnaby!

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)