onsdag den 26. januar 2011

Den der ler sidst

...ler bedst. Og får måske lidt ondt i maven. Som jeg skrev i går, var min hulahopring fra Føtex ikke blevet leveret, så jeg gik forgæves. I dag kunne jeg så læse i Harald Nyborg-reklamen, at de havde en, der var 30 kroner billigere og 300 g tungere. Ja tak!

For hurtig til kameraet ;)

Men øh... Det er en lidt anden kvalitet end den fra Føtex:


Det er ren plastik, og så sidder der 80(!) af de der små dippedutter rundt i ringen. Det virker rimelig voldsomt, og på billedet har jeg skam også et tæppe rundt om maven, avs. Det er ret tortur-agtigt, så jeg ved ikke helt, om jeg beholder den eller venter på den fra Føtex. Hmm.

Og så fandt jeg også noget andet motionsguf ude i Harald Nyborg:


En motionscykel til 500 kroner! 500 kroner! Det er jo megabilligt, og jeg ved liiiige hvor den skal stå = lige foran fjernsynet ;) Desværre er min kæreste ikke helt enig, men så skulle han ikke have oprettet en fælleskonto, hæ hæ. Ej, nu må vi se, om han ikke er til at overtale. Og jeg skal nok også lige tænke lidt over at få sådan et monstrum ind på vores godt fyldte 62 km^2. Hmm.

10 kommentarer:

 1. Haha.. Tænkte os lige på hvad det var for en to du havde på før jeg læste videre, haha..
  Der er virkelig stor forskel ahængigt af hvilket tøj man har på :P
  Jeg foretrækker nok stadig den anden model :P
  Ja, cyklen er billig, hehe.. Måske kunne den os bare små bag bordet, foran terassedøren, så er der fin udsigt, og I bruger ikke den plads til noget alligevel. Men held og lykke med at slæbe den op ad alle trapperne :P

  SvarSlet
 2. Årh den ser godt nok buff ud den der hulahopring! Forestiller mig at den ikke just er behagelig, men garanteret effektiv :)

  SvarSlet
 3. Natasia: He he, ja det var ikke en ny nederdel ;) Men nu er jeg gået videre til næste skridt, og er ikke så bange for hulahopringen;)
  Jeg ville også helst have den anden, men til den her pris (og bare det, at jeg kan få den), er den super. Den er ikke værre end din søsters, det skal jo gøre lidt ondt ;)
  Uh, ja det ville være fint :D Sig det til Thomas ;) Og vi har skam slæbt det der var langt værre og tungere op af trapperne ;)

  Katrine Alberte: Ja man siger jo, at det skal gøre ondt før det gør godt, og nu har det i hvert fald gjort ondt, hæ. Så jeg er spændt på, hvordan det ser ud om en måneds tid (:

  SvarSlet
 4. Årh, men det ser altså smertefuldt ud, man skal måske bare lige vænne sig til det? Jeg vil også gerne træne min mave og talje!

  SvarSlet
 5. Det er faktisk slet ikke slemt, når man lige kommer igang (: Jeg smed hurtigt tæppet, og jeg har altså en ret lav smertetærskel, så det var helt klart til at holde ud. Det sværeste er næsten at holde armene opppe ;)
  Så den er super til at træne de områder, hvis det altså virker, hæ. Og når det så nærmest er sjovt imens, er det jo ren win-win :p

  SvarSlet
 6. Du er hermed tagget til “The Versatile Blogger-award”. Jeg håber du vil lege med :)

  Reglerne er enkle:
  1: Du skal linke til den person som gav dig awarden (mig),
  2: Fortælle 7 facts om dig selv,
  3: Tagge/give en award til 15 andre.

  Du kan mit indlæg på www.soesblog.dk :)

  SvarSlet
 7. Interessant med et sådant moderne torturinstrument!

  SvarSlet
 8. Søs: Mange tak for æren, men jeg vil henvise til gårsdagens tidligere indlæg (http://6400happimess.blogspot.com/2011/01/lege-time.html) som jo i princippet er det samme som dette (:

  Bitten: Ja det vil jeg give dig helt ret i! Men det er slet ikke så galt, som det ser ud. Selvom jeg må indrømme, at jeg var bange for den til at starte med, hæ. Når det første minut er overstået, er den helt okay (: Nu må vi bare se, om den virker ;)

  SvarSlet
 9. Hey :-)

  Vil lige høre hvordan den motionscykel er? Kunne godt selv overveje at købe den, men hvordan er sadlen at sidde på? Har nemlig haft en for længe siden, men man gled hele tiden ned af sadlen? Så vil gerne lige høre hvordan denne er? :-)

  SvarSlet
 10. Jeg har desværre ikke prøvet den, bare været ude at kigge på den (: Den stod oppe på sådan en forhøjning, så jeg turde ikke lige prøve, hæ. Så jeg kan desværre ikke hjælpe.

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)