fredag den 21. januar 2011

Sådan ret piget

Strømper, kjole, tørklæde: H&M, Jakke: Ichi, Leggings:Newyorker, Sko: Bilka
(Billede taget klokken jeg-skulle-være-ude-af-døren-nu-åh-nej-trøje-i-stykker-må-skifte!, efter at jeg så havde skiftet og var mere forsinket, hæ)

Lyserøde strømper, gammelrosa kjole og fine blomster, så bliver det ikke mere piget på en hverdag (: Ej, det passer ikke helt, det er jo fredag (jubii), og senere skal jeg til familiefødselsdag.

I går var jeg ikke kun i Føtex, men også et lille smut i H&M, der virkerlig havde skruet op for udsalget og ned for priserne. F.eks. den kjole jeg har på, er også med i den nye kollektion:


Men min farve var sat ned til 30 kr., hæ hæ. Jeg købte også en cardigan til samme pris, hvis farve min kæreste betegner som død. Måske har han ret... Men jeg tænkte, jeg måske kunne lave noget med pailetter ala Maria, eller måske en anden form for farverig og op-peppende pynt. Det har jeg jo masser af tid til nu ;)

4 kommentarer:

 1. Fint outfit! :)
  Øhm..jeg tror da vist lige, jeg skal til Sønderborg og besøge din H&M, for sådan nogle fine kjoler har min slet ikke!!! SNYD!!

  SvarSlet
 2. Synes du så sød ud idag Stinschen :D .

  SvarSlet
 3. Sandra: Tak (: Og vi har skam masser af godbidder hernede af - af og til, i hvert fald, hœ. Andre gange er vores H&M så til gengœld ret død.

  Camilla: Tak, nu rødmer jeg jo helt :p Og tillykke med dit flotte eksamensresultat :D

  SvarSlet
 4. Mange mange tak :D er bare helt vildt glad, hihi..

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)