mandag den 10. januar 2011

Skal vi tegne? Jubii

Ah, man bliver da alligevel lidt gladere, når en af eksamensopgaverne er 'tegn forsyningskæden'. Så jeg fik gang i clipart, og stykkede en lille tegning sammen:
Ti hi, sødt (: Tror bare desværre ikke, det er noget censor sætter ekstra pris på. Og så ved jeg heller ikke om den er rigtig, ha ha!

I morgen går det løs for sidste gang i denne omgang, vi afslutter med 3 timers erhvervsret. Og jaaaa, jeg burde jo læse en hel masse på det nu, men jeg kan jo alligevel ikke huske det, når jeg sidder der i morgen. Det er jo pænt kompliceret med alle de der regler. Men jeg håber nu på det bedste, og regner ikke med at gå helt ned, så kigger lige mine notater igennem og krydser fingre.

Og så har mit lille Dankort været på arbejde igen i dag. Det er et stort køb for mit vedkommende, så jeg glæder mig til at modtage det :D Det er noget til fusserne, og dem der har fulgt bloggen i noget tid, kan måske gætte, hvad det er ;)

6 kommentarer:

 1. Lyder måske underligt, men jeg savner altså erhvervsret. Synes faktisk at det var meget spændende :P Det var min sidste eksamen og jeg fik 12 :D

  SvarSlet
 2. Jeg syntes skam også det var meget interessant første gang jeg havde det (: Nu er jeg så oppe på 3. omgang, og jeg tror stadig, at første gang var den grundigste (ikke at jeg er dumpet, det er det der med forskellige uddannelser ;) ) Og tillykke, det var noget af en præstation :D

  SvarSlet
 3. Læser du markedsføringsøkonom?? ;)
  Har nemlig haft de præcis samme opgaver og er færdig med erhvervsret idag :)

  /Lise
  http://lisepaasu.blogspot.com

  SvarSlet
 4. He he, ja det gør jeg, det var da lidt sjovt :) Er det kun os hernede af, der synes der var voldsomt tidspres i forhold til opgaverne (måske ikke helt så meget i e-ret), eller var opfattelsen også sådan ved jer?

  SvarSlet
 5. nej, synes især til international marketing/statistik og økonomi var under stærkt pres!
  men synes også de var noget sværere end prøveeksamenerne.. og statistik var dælme mærkeligt forklaret!

  SvarSlet
 6. Ja dem synes jeg også var de vœrste, specielt det der statistik. For statistikken lignede heller ikke nogle af de eksamenseksempler vi har haft (hverken med hensyn til indhold og formulering), og så synes jeg at 3 tests var lige i overkanten.

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)