lørdag den 22. januar 2011

Ugens tilbud, 4 2011

Hver uge dumper der et hav af reklamer ind, og jeg må indrømme, at det ser jeg altså frem til (: Både pga. tilbuddene på mad (man er vel studerende), men også fordi der tit er pænt tøj (f.eks. her) og alle mulige ting, man ikke vidste, man ikke kunne leve uden. Så mit skarpe tilbudsøje og jeg har fremover tænkt os at lave et indlæg om den kommendes uges bedste (non-food)tilbud. Sådan set fra mig af ;)


Nøj jeg blev glad, da jeg så det her i Føtexs reklameavis! I følge I Form skulle sådan en hulahopring give mere markeret mave og talje. Og jeg har en ide om, at det er en del sjovere end mavebøjninger og andet tortur ;)

Og tilbuddene til børnene, hæ, også fra Føtex. Jeg har ikke lagt skjul på, at jeg er ret vild med Mumi, så jeg skal have fat i klistermærkebogen, haps. Og Kitte Kry er virkelig en af min barndoms klassikere, den skal også med hjem på hylden. Hilsen Stine, 5 år ;)

3 kommentarer:

 1. HAHA!! Jeg tænkte faktisk på dig, da jeg kiggede i tilbudsavisen og så de der mumi bøger!! :)
  Jeg har det i øvrigt på samme måde med tilbudsaviser som dig! ;-)

  SvarSlet
 2. Min veninde brugte den der hulahop ring hver gang vi var i fitness i en uge og tabte to centimeter om taljen på EN uge :D det er ret sejt..

  SvarSlet
 3. Sandra: Ha ha, det var da sjovt ;)
  Og jeg er glad for at høre, at jeg ikke er den eneste der sætter pris på mine reklamer :p

  Camilla: Sejt :p Nu glæder jeg mig endnu mere til at komme igang med det :p

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)