tirsdag den 25. juni 2013

På kjolerov


Har I set, at Asos har startet udsalg? Det har jeg... Mandag aften overvejede jeg at bestille nogle kjoler (1 og 2), men tænkte, at udsalget nok var liiiige trapperne. Dagen efter startede det. Iiih! Men var kjolerne så sat ned? Nej. Var mine nye sko til gengæld sat 200 kr. ekstra ned? Ja. Dét er ondt, men jeg skulle jo have de der kjoler, så jeg smækkede 20%-koden på ('Asos-bazar', gyldig til og med i morgen ved køb for 43,20£ af ikke nedsatte varer) i stedet. Og øh, pailletkjolen røg også med. Men sig det ikke til nogen, shhh.
(og hvis du tænker, har hun ikke den sorte kjole, så nej. Det er min søsters. I en størrelse lige-lidt-for-lille. Mig og kjolen skal blive gamle sammen! Så jeg måtte have min egen)

4 kommentarer:

 1. Jeg går trofast rundt med sådan et katte-ur :) Faldt over det for nogle måneder siden, og kunne ikke helt beslutte mig for, om det var fint eller for meget.. Jeg endte på "fint" og elsker det nu! :D Tak for rabatkoden - den fine, sorte kjole kunne også sagtens få lov at komme hjem til mig og bo...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes simpelthen også, det er så fint! Jeg er ret misundelig på, at du er heldig ejer ;)

   Slet
 2. Jeg har luret på det dét katteur så, så længe, men alligevel været lidt for nærrig til at hapse det. Men nu da det er på udsalg er det jo en helt anden sag, hæhæ ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også haft det på min 'watch'-liste noget tid - sammen med lidt for mange andre ure, åh det er så svært at bestemme sig(/mig). Og det der med at skrabe penge sammen er selvfølgelig også lige en detalje. Men udsalg er helt klart en god undskyldning ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)