tirsdag den 4. juni 2013

Picnic på Montjuic
I går pakkede vi en solid madpakke og hoppede på bussen mod Montjuic, bakken med gammelt fæstningsværk og fænomenal udsigt. Det er om at få udnyttet den sidste tid i byen, så jeg forsøger at få presset lidt budgetudflugter ind hist og her og allevegne. Jeg havde håbet, vi kunne sidde på toppen og spise, men det blæste simpelthen en halv pelikan. Men det var nu heller ikke helt skidt det sted, vi så slog os ned, lige neden for kanten af indgangen, i en lille park. Her nød vi vores mad, mens en parkarbejder slog græs med en meget larmende græsslåmaskine, og der gik en kæmpe sky for himlen, ha - perfekt timing. Støjniveauet var dog stadig pænt lavere, end hvad vi ellers bliver udsat for, og den blå himmel og solen kom også frem fra deres skjul igen. Alt det klistrede 50+ solcreme gik heldigvis ikke til spilde.
Herefter begav vi os ned af bakken gennem de forskellige parker. Der var lidt af hvert, men noget så pænt, blomster, træer, udsigt og sol:


Det bedste var dog næsten manglen på mennesker og larm. Aah, fred og ro og fuglekvidder! Det er ellers ikke sådan at opstøve i en by med så massiv en turistinvasion, men i går lykkedes det. Det var godt.

4 kommentarer:

 1. Af en eller anden grund, har jeg vist glemt at tilmelde mig din blog på Bloglovin'.. Men så faldt jeg lige over den igen i dag, og fejlen er straks rettet op på! Hvor er det skønt, at du stadig blogger.

  Og sikke smukke billeder! Udsigt, åkander, sommertøj og smil - så bliver det vist ikke ret meget bedre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød! Jeg er glad for, du fandt mig igen, og tak for din søde kommentar, det gør mig noget så glad ^-^

   Og tak! Det var sådan en hyggelig tur :)

   Slet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud. Savner helt Spanien :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det i hvert fald også :) Spanien har i hvert fald sine positive sider :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)