fredag den 10. februar 2012

At skyde et egern


...med kameraet, selvfølgelig, hvad ellers?
Her i Atlanta er der mange af de små pelsdyr, så snart der er den mindste smule grønt eller træer. Og for sådan en dansker som mig er det lidt af et særsyn, så det er bare frem med kameraet, ha ha. Forudser, at det her ikke bliver sidste omgang egern-safari på bloggen.
4 kommentarer:

 1. Ih, dem har vi også ret mange af herover i Canadaland. Søde er de, selvom de også kan lave en forfærdelig larm. Deres piven er ret så gennemtrængende. Spørgsmålet er bare om du kan høre det i storbyens larm? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sødt :) Bortset fra det med lyden, men det hører vi heldigvis ikke noget til, de holder ikke til lige i umiddelbar nærhed af vores vinduer.

   Slet
 2. Hvor godt! Nøj nogle gode billeder, du har fået taget!
  Jeg så også et egern i går i en park i München og blev helt fascineret, tror simpelthen ikke jeg kan huske at have set et før :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det er jo det med at huske kameraet, og gide tage det frem, ha ha. Ærgrede mig godt nok da jeg forleden så et egern oppe i et lille, bart træ (det så SÅ sjovt uden), og jeg ikke havde et eneste af mine kameraer med. Æv! Så nu forlader jeg ikke huset uden ;)
   Nej det er ikke noget man ser så tit i Danmark :D

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)