torsdag den 16. februar 2012

Er det en pakke eller en regning?

I går da jeg sad på arbejde, fik jeg rar besked fra min fridagsramte sambo:


Hæ hæ - så var jeg glad, og resten af dagen virkede pludselig ret lang. Ej, det gjorde den faktisk ikke, for jeg tog med Eksportråds-praktikanten i Lenox Mall efter arbejde. Købte dog kun en smoothie og sendte lange blikke efter pæne ting i Zara.


Men så kom jeg endelig hjem til mit lille brev - uuuh, jeg blev glad, da jeg så min mors håndskrift på kuverten :D Der var både fint brev fra alle tre og søde små ting, der bare er lige mig. SÅ hyggeligt ❤
Og samme morgen var jeg vågnet op til sød sms fra min kærestes lille kusine, det gav en skøn start på dagen. Dejligt!

4 kommentarer:

 1. Hurra for post hjemmefra :-) jeg fik selv et brev den anden dag. Det indeholdt noget så spændende som et nyt dankort, som min kæreste sendte ned til mig. Men bare det at se hans håndskrift, åh kærlighed :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig!
   Nå du har måske haft held med beskeden 'send flere penge'? ;) Ej, men det er dejligt, som sådan nogle små ting gør én glad. Det kunne min kæreste nu godt lære noget af - selvom jeg nu alligevel ikke klager over at mit Mastercard kom frem på afrejsedagen, puha :p

   Slet
 2. Gid jeg kunne bede om at få sendt nogle gode monetos herned :-) Du skal bare optræne din kæreste, det kan man sagtens :-) selvom min nu skal have en masse credit for bare at gøre sådan nogle søde ting helt af sig selv :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kunne være rart :)
   Åh, jeg har skam prøvet! Bad faktisk direkte om at få sendt et brev, og så sagde han, at han kunne jo lige så godt sende mig en mail... Typisk ham, men altså når han så vælger at tage med mig 4 dage i Disney World (<3 <3 <3), må det alligevel være kærlighed ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)