søndag den 19. februar 2012

Når jeg går en tur


...ender jeg lidt for tit i Target, hæ hæ. Vi har desværre ikke det bedste gå-område her i nærheden, så det er ret let at ende op i diverse butikker. Heldigvis kan man da også få gået lidt rundt derinde, kan man sige. Men således kom jeg hjem fra sidste gåtur med et par nye sko, tandkrus, hårspray, overlak og valentines-chokolade. Altså, stod lige og manglede, ikk'.

13 kommentarer:

 1. wauw, flotte sko :D er blevet helt vild med farven bordeaux :D var chokoladen sat ned nu når valentines day er ovre? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :D Fik faktisk også kompliment for dem fra en totalt fremmed, hæ hæ! Det er også en fin farve :D Og ja, det var lige 50% der, tak ;)

   Slet
 2. Target er altid en winner! :P favoritten hos mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Samme her! Det er nok derfor jeg altid havner der, ha ha. Men de har jo bare ALT. Det er skønt :p

   Slet
 3. hold da op nogle flotte sko!! hva koster de?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja dem kunne jeg ikke lade ligge, specielt fordi de var latterligt billige! Kom af med omkring 55 kr. for dem, hurra :D

   Slet
  2. nej hvor vildt! de er bare så smukke.. og ser umiddelbart ud til at passe godt til din stil.
   ved du om de er dyre at sende til dk? mere om man kunne logge dig til det? :)

   Slet
  3. Det gør de nemlig :)
   Porto herovre fra er ret dyrt og det er ret besværligt, så det kan jeg desværre ikke tilbyde. Der er heller ikke flere sko tilbage.

   Slet
  4. når okay.. haha nej så er det jo så nemt. øv hvor er de bare flotte altså

   Slet
 4. Valentines chokoladen var vel også på tilbud, nu hvor dagen har været her? For så kaldes det jo et kup :-D

  - og sødt tandbørstekrus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtigt, det var med 50% ;) Var derinde dagen efter, og så var 70% på alle valentinstingene - så hapsede jeg lige noget mere slik ;)
   Tak, har kigget på det lige siden vi kom herover faktisk, ha ha. Og så var det også sat ned med 50% (til 2$), og så kunne der jo også ligeså godt komme med hjem ;)

   Slet
 5. Ååårh, den hårspray er den bedste opfindelse EVER! Den dufter af ferie og holder perfekt. Jeg har desværre brugt min sidste for nyligt, men har en veninde, der er på ferie i USa, som har lovet at købe et par stykker med hjem til mig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen du har ret! Det var sådan lidt impuls, manglede en hårspray, og har hørt så meget om Aussie, og den kostede jo ingenting - og den er SÅ god. Har åbenbart aldrig haft en ordentlig hårspray før, ha ha. Og det var da lækkert, godt med sådan nogle veninder og USA-priser :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)