fredag den 3. februar 2012

Rag-O-Rama

I dag var min ugentlige fridag, og det er bare om at udnytte den til sjov og spas inden hovedopgave-ræset begynder, og fridagen går til skrivning. Desuden var vejret virkelig godt (16+ grader og sol - min jakke var aaalt for varm), så det ville være spild at sidde indenfor. Selvom jeg startede dagen med at Skype i over fem timer med min kæreste, ha ha.


Så jeg googlede 'Vintage Atlanta', tjekkede Google Maps, konsulterede togplanerne, og så tog GPS'en og jeg ellers på eventyr.
Jeg var ikke helt sikker på, om jeg var kommet ud i et skummelt område eller ej, men så pludselig:


Hå hå! Genbrugsbutikken var sååå stor og havde sååå mange fine ting til yderst rimelige priser. Jeg var helt oppe at køre og kunne slet ikke finde ud af, hvor jeg skulle starte, ha ha.

Der var virkelig mange fede ting, og det endte med, at jeg havde hele 16 ting med til prøverummene. Og nøj hvor var det tungt, mine arme var virkelig ømme, hø. Jeg købte dog 'kun' 4 ting; en blomstret nederdel, silketop med fisk på (hæ hæ), cardigan med lidt perler og en fantastisk køkkendugsternet skjorte ❤ (Billeder? Nej det er det for mørkt til nu. De kommer engang. Eller løbende)
Men det er helt sikkert et sted, jeg skal tilbage til! Der stod noget med udsalg i weekenden d.25-26.2, så det kunne jeg jo overveje, hæ hæ. Selvom jeg egentlig ikke bør shoppe mere.

Butikken hedder Rag-O-Rama og adressen er 1111 Euclid Avenue NE, Atlanta, GA 30307. Nærmeste togstation er 'Inman Park-Reynoldstown'.

4 kommentarer:

 1. Wauw! Elsker virkelig din blog! Har brugt to timer de sidste par dage på at læse alle dine blogindlæg, men mangler stadig mange! Kun ros til dig :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du bare sød, tusind tak for ros! Jeg er glad for, at du kan lide det, og tager dig tid til at kommentere :) Det er en af de ting, der gør det det hele værd at blogge. Så tak! :)

   Slet
 2. Det ser fedt ud! EEEEELSKEEEEER genbrugsen!
  Er lige begyndt at læse med, da jeg selv er på udveksling. Er lige landet i München, hvor jeg skal være det næste halve år - og det er noget mere kaotisk, end dit ophold i USA ser ud til at være! :-) Christine

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig også så fedt! Jeg havde også været lidt trist over at skulle undvære de lokale genbrugsbutikker derhjemme, men nu har jeg jo fundet noget endnu bedre. Hurra!
   Hå hå, jeg kan godt se, at det er lidt mere kaotisk ved dig. Held og lykke med det hele (specielt det med badet - her ved mig har vi heldigvis hvert vores).

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)