mandag den 20. februar 2012

Fordi det var fredag...mere undskyldning behøver man egentlig ikke for at tage ud at spise, hæ hæ. Det var dejligt, men ret synd for den lækre dessert. Jeg var megaproppet da jeg kom så vidt, og spiste måske en tredjedel, suk - mine øjne kunne sagtens have spist resten, men maven kunne ikke helt følge med. Heldigvis var det billigt: $7.80 for burger, $4 for den frosne margarita og $6 for desserten (+tax og drikkepenge) - der tager vi hen igen.
Bagefter tog vi på Taco Mac og så en hockeykamp. Og jeg fandt ud af, at man da også kan få cider herovre:


Det bliver jo bedre og bedre. Nu vil vi bruge vores Presidents Day-fridag på vandfalds-udflugt og bagefter nok lidt udsalgsshopping - hurra! :)

8 kommentarer:

 1. Uf desserten ser ellers indbydende ud! Så kunne du godt lige have taget resterne med hjem og sendt til en venlig læser ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var også såååå lækker! Skal helt klart forbi og kun have den (og måske en margarita til ;) ) engang. Og ja det skulle jeg da have gjort, den havde sikkert haft det fint efter den lille tur til Danmark ;)

   Slet
 2. Jeg vil ha' en margarita. NUUUUUUU :-) Selvom det er mandag aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du kommer forbi giver jeg - her er det stadig mandag aften ;) Og en enkelt lille bitte margarita (på en halv liter, host) har da alrdig skadet på en hverdagsaften! ;)

   Slet
  2. Damn, det er ellers et tilbud, man ikke takker nej til :-)

   Slet
  3. Nej vel? ;) Vi ses på Chili's ;)

   Slet
 3. Nej stooop! Jeg kunne spise den burger på stedet ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)