mandag den 13. februar 2012

Vask, kulde og nachos


Selvom jeg har haft uanede mængder af tøj med, var det alligevel tid til at vaske i går. Jeg var lidt spændt på, hvordan det foregik, jeg har jo altid været vant til vaskemaskine i hjemmet, hæ hæ. Men det var heldigvis let, ind med alt tøjet, vaskemiddel og penge, og så kørte den ellers bare. Og så tog det kun 25 minutter! Hurtigt :)


Og der blev vist Fortryllet - jeg kommer helt klart igen ;)

Efter at have vasket var der stadig masser af lørdag tilbage, så jeg besluttede mig for at gå en tur. Men ååååh, det var koldt, der var lidt for meget chill-faktor og gennemblæst tøj. Så jeg endte selvfølgelig i Target, hvor jeg kom ud med både nye støvler og regnfrakke, hæ hæ.
Resten af dagen forløb rimelig fredeligt, jeg lavede frikadeller (❤) og der blev slappet af. Indtil klokken halv et (om natten, ja), hvor der skulle ske noget. Man skal jo også have noget at fortælle om sin weekend på arbejdet, ha ha.

Så vi tog på Taco Mac (jamen det er da bare vores nye stamsted) og fik en gang nachos og en øl eller to. Kom først i seng klokken 5 - så fik jeg vist også noget ud af den lørdag!

4 kommentarer:

 1. Wow, de ser gode ud de Nachos!!!!!! Selvom kl. er halv elleve og jeg burde spise et stykke rugbrød, er jeg friiistet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var de også - selvom de der amerikanere ikke putter salt på!
   Altså jeg kan jo kun sige, at nachos er gode døgnet rundt ;) Plus at du skal sætte pris på et godt stykke rugbrød! (hvis dit rugbrød altså er godt, selvfølgelig)

   Slet
 2. Hvorfor er min vaskekælder ikke så hyggelig?? ;)
  Og hvad laver alt det salat på dine natchos??, hehe :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Fordi du bor i en ghetto ;)
   Ha ha, det snakkede vi også om! Specielt her i USA, det er jo ikke lige sundhed de gør mest i ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)