tirsdag den 29. januar 2013

Castell de Montjuic


I dag havde vi pakket tasken og taget traveskoene på, så vi var klar til at bestige det lokale bjerg, Montjuic. Eller det vil sige, vi tog bussen og gik så det sidste stykke op af trapperne selv. Det må da også tælle lidt. Det var i hvert fald rætti' højt oppe, så der var den mest fantastiske udsigt over hele Barcelona:Og også over industrihavnen. Det var fascinerende at kigge på det mylder, der var.

Og også alle de små, fine farverige containere. Og en containerkran! Spændende.

Ja og så blev jeg også klar til at overtage verdensherredømmet:Bare pas på, nemlig! SU-styrelsen og jer, der har brændt mig af på Trendsales, I'll get you!

Og så blev det tid til frokost med okay udsigt til. Det kunne jeg godt vænne mig til.

Oooog det praktiske til Barcelona-turister:
Tag bus 150 fra Plaça Espanya og stå af ved stoppet 'Castell'. Done.
(hvis man er en smule mere velhavende, kan man også tage kabelbanen til ca. 15€ for en retur. Det skulle være en pæn tur, har jeg hørt)
Der ligger også en lille cafe/biks på toppen, hvor man kan købe selvdøde sandwiches, chips, kaffe, is mm., hvis man ikke har været så fattig forudseende selv at tage det med.

5 kommentarer:

 1. Det er så ikke så svært at være en smule mere velhavende end en fattig studerende uden SU, så hvis vejret er ok i påsken giver vi en tur :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej heldigvis, eller hvad man nu lige skal sige ;) Og mange tak, jeg sørger for at bestille noget godt vejr ;) :D <3

   Slet
 2. Barcelona er virkelig også så dejlig en by. Men til gengæld bliver jeg også voldsomt misundelig, når jeg ser lækker dansk mad (åååh, smørrebrød!) og læser om familiebesøg. Man kan desværre ikke få det hele :p

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare dejligt ud. Skønne billeder. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også rigtig dejligt :) Og mange tak :D

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)