lørdag den 19. januar 2013

Tre fra Pull&Bear


Alternativ titel til indlægget er 'I want it all'. For det vil jeg virkelig! Efter at være flyttet til Inditex's herskeområde, har jeg virkelig fået øjnene op for deres forskellige mærker. Både Stradivarius, Lefties og Bershka, men specielt Pull&Bear, der udmærker sig ved at have en webshop - og udsalg pt.! Seriøst, giv mig de ankelstøvler og min vintergarderobe er fuldført og mine vinterfødder evigt taknemmelige. Jeg var inde i en fysisk butik i går (da jeg var ude at 'gå tur', ahæm), og forelskede mig i de mintgrønne lædersandaler. Så fine, og sat ned til kun 13€! Selvfølgelig væk i min størrelse, men ikke på nettet. Uha.  Men Miriam siger nej:


Jeg kunne jo selvfølgelig lige smutte i en anden fysisk butik og tjekke i dag. Bare lige hurtigt. Der var nemlig også læderjakker til 30€ i størrelserne fra pygmæ til dværg, men måske jeg er heldig i en anden butik.

4 kommentarer:

 1. Jeg ELSKER Inditexs mærker. Især Pull&Bear og Bershka er jeg vilde med. Mit feriebudget (når jeg rejser til Spanien, typisk, ellers hvis de er i andre byer) bliver altid lavet rundhåndet, så der er plads til noget shopping i de to butikker, haha. Tror jeg brugte alle mine penge i Bershka, da jeg var i Madrid, hvilket er noget af en bedrift med de billige priser de har!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha! Ja det må man sige er noget af en bedrift :p Men der er nu også så meget pæn. Enormt meget. Alt for meget! Ha ha.

   Slet
 2. Jeg har ingen penge, men tror jeg kommer til at bruge de sidste på de blå sko. Jeg har brug for en Miriam.

  SvarSlet
  Svar
  1. Når man ikke har nogen penge, kan man lige så godt bruge dem på noget godt. Og så kan jeg også berolige(?) dig og oplyse, at en Miriam ikke virker. Ups. (og undskyld. Jeg kom pludselig i tanke om, at sandalerne ville matche min dimissionskjole, og så var der jo ingen vej udenom, vel? Og ellers kan de vel byttes, ahæm. Har nogen set min rygrad? Og penge, for den sags skyld...)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)