lørdag den 26. januar 2013

Mintgrønne glæder

Ovenstående mintgrønne vidunderlighed har længe stået på min fantasi-ønskeliste, men desværre har størrelsen på min bankkonto ikke fulgt størrelsen på mine ønsker. Tsk. Stradivarius har dog læst mine tanker, og fremstillet eksemplaret til højre. Uuuuh, den taske er pæn! Den står til 16€, og den skal være min, skal den! Men jeg tænkte, at hvis jeg nu lod være at købe den med det samme, så var det ikke så meget impulskøb. Ahæm. Vi ses i Stradivarius!

(PS., har nogen set min rygrad?)

8 kommentarer:

 1. Du har da haft rygrad til ikke at købe den anden, så det vel være fair nok at købe den til højre ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Se, dét der må være årets argument! ;)

   Slet
 2. Iih, hvor er den fin - elsker mintgrønt, selvom det også er en lidt gyselig farve, når man tænker efter - 80'er-skønt og besse-skønt på samme tid B-)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaah ^-^ Og ha ha, det har du ret i! Jeg synes meget det handler om den rette nuance og styling. Specielt den rette nuance! Og så føler jeg mig så forårssød i den farve, og den fremhæver mine øjne ;)

   Slet
 3. Chanel, chanel! ;) Det er jo bare en hver piges drøm. Den er fandme flot, det må man sige. Og i mint, åh endnu pænere! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaah, jeg elsker det quiltede look og guldkæden. *savle* ;) Og ja miiiint <3 ^-^

   Slet
 4. Elsker mintgrøn <3 <3 Nu er du jo godt nok ikke lige i nærheden af en føtex for tiden, men de har ellers også nogle pæne mintgrønne tasker i disse dage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaah <3 Ih, det lyder pænt, men nej der er lidt langt ;) Jeg må nok hellere nøjes med den her taske, og så stoppe min mintgrønne samler-mani :p

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)