tirsdag den 8. januar 2013

SÅ var vi tilbage i Barcelona


Vejret er godt, ja. Resten, tjaaa... Den lokale Lidl sælger ikke længere rugbrød, og vores genboer har kastet et afgnavet kyllingeben på vores altandør helt uprovokeret. Hvad sker der seriøst for det?!

I går var også første skoledag efter ferien. 14.58 sidder jeg klar til spansk. Efter 10 minutter, hvor jeg var kommet pænt meget i tvivl om, hvorvidt sprogundervisningen rent faktisk var startet i år, ankommer vores lærer. Og så var der sørme privatundervisning, indtil to(!) andre elever dukkede op inden for de næste 10 minutter. Jeg tror aldrig, jeg har været så lettet over at se mine klassekammerater før.

Til den rigtige undervisning fik vi god vejledning til vores eksamensopgave: Vi skal HUSKE at stave ordentligt, slutte med en konklusion og referere på den måde, vi har fået besked på (DØ, Harvard -_-). Det værste er faktisk, at det blev sagt, fordi der var brug for det (ikke for mig selvfølgelig. Jeg har nemlig ikke sendt noget ind til tjek og vejledning endnu...).

Nå. Jeg vender tilbage, når jeg er kommet i bedre humør og er færdig med mine eksamensopgaver. Hej hej!

7 kommentarer:

 1. At være alene i et klasselokale med en lærer. Mest akavede situation der findes!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var lige før, jeg gik helt i baglås, så akavet var det. At jeg stinker til spansk, og derfor slet ikke kunne huske noget grammatik og ikke var i nærheden af den rigtige udtale, hjalp nok heller ikke på det. Heller ikke, at hendes engelsk også lader en del tilbage at ønske.

   Slet
 2. hehe godt de kom :D det er virkelig nederen ellers.
  vores lærere plejede at aflyse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev SÅ lettet :p Specielt fordi, vi øvede grammatik og jeg jo ligesom var den eneste til at svare, hæ.
   Jeg havde foretrukket, at hun havde aflyst frem for eneundervisning - så det var godt, de kom!

   Slet
 3. Åh kan sagtens forestille mig hvor akavet det må være at være den eneste elev sammen med læreren! :s
  /maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ, nej der var ikke lige dagens optur :p Specielt ikke, når jeg lige kunne få udstillet, hvor meget jeg stinker til spansk, ahæm.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)