søndag den 20. januar 2013

Mit udsalg


Når der er udsalg, har jeg en klar strategi: Jeg køber det, jeg længe ulykkeligt har nidstirret, ting, jeg ikke vidste jeg ikke kunne leve uden, og basis. Ikke dyr-basis-gone-lidt-mindre-dyr, men billig-basis-gone-sygt-billigt. Ligesom de 5 undertrøjer a 2€, jeg hapsede. Ikke noget nå-de-dur-nok, men perfekte-og-lige-hvad-jeg-manglede-agtigt. Det kan jeg godt lide ;) Fem euros sort skaternederdel til mit signature-look, fem euros flaskegrøn, plain cardigan til det hele og tanktoppe til resten.
Og en masse lidt ting, der optimerer min dagligdags garderobe, som jeg synes, har haltet lidt hernede. Men nu har jeg efterhånden fået tilført nok detaljer og perler og pailletter til at hver dag bliver en fest. Og at festerne bliver en fest, uden at jeg hverken føler mig for pyntet eller tam. Og til en god pris! Jeg er nemlig typen, der tager forskud på glæderne og også køber festtøj på udsalg. Så nu kan den(/de) dimissioner i juli bare komme an, uden at jeg panisk skal hive en lidt-for-dyr kjole med hjem i 11. time.

Jeg synes, mine billige ting holder fint nok, og jeg er alligevel for klodset til dyre ting.Jeg får revet hul på det, spilder, ridser mine sko og hænger fast i det hele. Og så kan jeg bruge de sparede penge på sociale aktiviteter, ren win-win.

Jeg synes, at jeg langt om længe har lært at skille skidt fra kanel (...mere eller mindre), og ikke længere ukritisk hapser alt, der er billigt og lidt pænt, men i stedet det der passer lige ind i min stil og garderobe. En optimering af min garderobe på strategisk korrekt tidspunkt, nemlig.

Dét er godt udsalg for mig.

(Og så er jeg også færdig med at shoppe. Det eneste, jeg mangler er et par går-til-det-hele-inkl.-mig-og-mine-vanskelige-fusser-hæle. Vi må se, om jeg nogensinde finder sådan et par)

(Og PS til dem, der er bekymrede for min økonomi. Jeg sendte disse sko tilbage, og har solgt lidt ud på Trendsales. I'm still alive!)

(Og kan vi så lige, til allersidst, blive enige om, at det her ikke er et pege-fingre-af-andre-indlæg, men et eksempel-på-min-måde-indlæg. Jeg er jo bare en fattigrøver, så jeg må spare, hvor jeg kan - også på udsalg)

7 kommentarer:

 1. Jeg synes det ser ud som om, at du har fået købt nogle rigtige fine ting, som uden tvivl vil passe rigtig godt ind i din stil :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det er jeg glad for, du synes :) Jeg glæder mig også til det bliver lidt varmere og jeg kan bruge de fine tanktoppe ^-^ Bukserne og sweaterne bliver allerede flittigt brugt ;)

   Slet
 2. Ombre trøjerne oppe i højre hjørne er ret fine! Det ser generelt ud til, du har gjort dig nogle gode køb.
  Jeg kører også trendsales stilen pt. Sælger det gamle og køber nyt. Jeg kan godt lide den optik!

  - Julie P.
  www.thisisjulie.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også derfor jeg blev nødt til at købe begge ;) De er så fine på hver deres måde ^-^ Og tak, set synes jeg også selv, hæ.
   Ja det er smart!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)