mandag den 28. januar 2013

Håndbold?

Der var vist noget om, at Danmark spillede finale i VM-håndbold i går, og at jeg havde slagtet sparegrisen for at se kampen. Hmm. Altså det var ikke fordi, jeg havde satset benhårdt på, at Danmark ville vinde, men sådan en gang lammetæv havde jeg alligevel ikke set komme. Så jeg havde iført mig rød-hvide farver og flag i både hånden og håret.

Hep hep!

Og den danske nationalsang. Så smukt. Man kunne dog tydeligt høre, at spanierne var i klart overtal, hæ. På den ene side logisk nok, men på den anden side har ikke en eneste af mine spanske bekendtskaber hernede nævnt det mindste eller lavet selv en lillebitte Facebook-opdatering om det. Heller ikke, da Spanien havde vundet. De havde slet ikke fortjent at vinde med så ringe en opbakning -_-

*SLAM* - MÅL!

Og dansk jubel! Hep hep hep! (...mændene på billedet udvandrede dog i protest i starten af anden halvleg, ahæm. Og de var langt fra de eneste.)


Et historisk resultat, hvis vi skal se positivt (ahæm) på det. Tænk, det har jeg oplevet.

Sølvmedaljeoverrækkelse af selveste kronprinsesse Mary. Personligt synes jeg stadig, det er smadderflot af så lille et land som Danmark at blive nummer to til VM. Hep hep!


Medaljeoverrækkelsen på film med 'Vi er røde, vi er hvide' i baggrunden. Verdens bedste danskersang.


Og masser af glimmer og konfetti til spanierne! Tillykke, trods alt.

8 kommentarer:

 1. Fedt at du var nede at se det. Jeg slukkede for fjernsynet under anden halvleg, det var simpelthen for pinefuldt at se dem få tæsk på den måde - specielt når de har klaret sig så godt i resten af turneringen. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne jeg næsten blive nødt til, når jeg nu bor her og Danmark kom i finalen - sagde jeg i hvert fald til mig selv ;)
   Men ja det var godt nok pinefuldt og helt uventet. Jeg må indrømme, at jeg heller ikke fulgte specielt meget med i anden halvleg.

   Slet
 2. Jeg var nødt til at slukke for computeren da anden halvleg var omkring fem minutter gammel også. Jeg kunne simplethen ikke klare det. Så jeg var nok udvandret fra hallen, hvis jeg havde været inde og se den.
  For, ja. Det var flot at vi fik sølv til VM (hvis man skal se positivt på det!), meeeeen én ting er at tabe - en anden ting at at være bagud med flere mål end hvad man selv har scoret på et tidspunkt. Det kunne jeg ikke lige holde ud at se på.
  Men så fik du da også oplevet det!! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var godt nok også træls at se det hele mislykkes. Jeg ville dog gerne have hele oplevelsen med medaljeoverrækkelsen med, så vi blev. Men uden specielt meget fokus på kampen i anden halvleg for nej, det kunne vi heller ikke helt holde ud at se på. Men ja helt klart en oplevelse ;)

   Slet
 3. Ærgeligt med resultatet, men håber du havde en fed tur anyways

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var ret ærgerligt, men helt klart en oplevelse alligevel.

   Slet
 4. Jeg sad også og så det hjemme foran skærmen. Hold op var var det ærgeligt! De spillede jo så godt kampen før. Så det til den bitre ende og også medaljeoverrækkelse efterfølgende. Fik helt ondt af spillerne, de så godt nok ikke særligt glade ud. Men hvor fedt at du tog ind og heppede! Og da er sgu da vildt flot med en andenplads til VM!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var megaærgeligt, for som du siger spillede de jo så godt inden. Så jeg havde godt nok aldrig forudset sådan en total afklapsning.
   Men bortset lige fra det totale nederlag, var det en fed oplevelse alligevel; at klappe dem på banen, synge nationalsangen med dem og en masse andre danskere, og 'vi er røde, vi er hvide'. Fan i medgang og modgang - og hurra for sølvmedalje!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)