tirsdag den 1. januar 2013

Godt nytår - outfit inkl. stjernekaster


Hej allesammen - jeg håber, I har haft en skøn nytårsaften og er kommet godt ind i 2013! Jeg havde en hyggelig aften med min familie og fik futtet lidt stjernekastere og en enkelt raket af. Og så gik jeg efter det helt store nytårslook med skinnende perler, højt hår, røde læber og hæle:


Nå, men hælene var egentlig bare for, at jeg ikke så så lilleputagtig ud med kjolen på billedet, og så er jeg sådan set overfølsom over for læbestift. Så'æh, det var også bare for billedets skyld og kom hurtigt af bagefter, host. Ja og så var det, at kjolen kradsede lidt, og jeg ikke gad lide for skønheden og også skiftede den ud. Ha ha!


Men pænt så det ud, så længe det varede!
Kjolen er en lille genbrugssag, jeg erhvervede mig i Atlanta. Den har den fineste dybe rygudskæring, og så stod den mig kun i $17,50(+tax...). Et rent kup.

Jeg vender tilbage senere med billedreportage fra selve aftenen - fordi jeg ved, at I venter i spænding på at se netop vores udgave af traditionel nytårsmad og min sensationelle fangst i pakkespil!

13 kommentarer:

 1. Ih du var fin! Godt nytår!

  SvarSlet
 2. Hvor er den kjole virkelig fin! Desuden kender jeg virkelig godt til det med at skifte tøj til nytår - jeg starter altid ud i mit stiveste puds, men ender ofte aftenen/natten ud i noget mere behageligt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! ^-^ Ha ha, jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste ;)

   Slet
 3. Det var godt nok ellers en pæn kjole!

  SvarSlet
 4. Orh, du var godt nok fin!

  - Kit

  SvarSlet
 5. Åh hvor så du fin ud! :) Godt nytår til dig.

  SvarSlet
 6. Mange tak :D Dit stjernekjole-outfit var nu godt nok også rigtig, rigtig pænt :)
  Og tak i lige måde!

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)