tirsdag den 18. februar 2014

Aldrig mere hårvask


Se hvad der dumpede ind af døren i går – tre rare, rare tørshampooer fra Batiste. Det er simpelthen genialt, at man kan købe dem over Asos, og ikke behøver hele vejen til England – og specielt, når de også bliver sat ned i pris. Hæhæ. Jeg begrænsede mig dog lidt, og nøjedes (host) med tre. Den ene var pæn, den anden skulle give stort hår, og den tredje skulle være usynlig i mit hår. Ja tak, ikke? Jeg kunne selvfølgelig også bare blive lidt bedre til rent faktisk at vaske mit hår, men I ved, man skal jo spare på vandet. Host. Om vinteren sveder jeg jo alligevel sjældent tran, og det der motion skal man også passe på med. Tørshampoo ér bare vejen frem.

(PS., jeg har altså ikke droppet at svare på kommentarer (som jeg sætter stor pris på!), jeg er bare lidt bagud. Og nu skal jeg i seng O.o )

8 kommentarer:

 1. Cool... Jeg har endnu ikke selv fået prøvet tør-shampo, men kunne være jeg skulle kaste mig ud i det.. ;)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan i hvert fald spare en hårvask af og til, så det er ret smart ;)

   Slet
 2. Jeg ELSKER tørshampoo! Jeg træner jo forholdsvis ofte og er træt af, at skulle vaske hår hver gang. Så det får et ordentligt skud inden og så lidt opfriskning efter. Efter spinning er der dog intet at gøre, der har jeg svedt for meget :p Men måske man skulle prøve de her, de er jo overalt i blogland. jeg bruger bare den fra matas :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaah! Og ja, det er virkelig smart, år man træner så meget, som du gør. Jeg kunne dog godt forestille mig, at sådan en gang spinning krævede en god gang rigtig shampoo og vand efterfølgende ;) Jeg har faktisk ikke prøvet den fra Matas, de her er lidt billigere - de kostede 2£ for den med påfuglen og de andre 2,5£ stykket. I England kan man af og til finde dem endnu billigere, og så virker skidtet altså bare ;)

   Slet
 3. Batiste er det bedste! Jeg vidste ikke man kunne få dem på asos, jeg køber altid et kæmpe læs når jeg er i London - men no more (nu er der plads til primark-shopping i stedet).

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det! Og åh-så-dejligt-billigt! Det er også relativt nyt på Asos (altså, sådan inden for det sidste års tid ;) ), men det er jo mega smart! Det bliver ikke helt lige så billigt som smide-i-nakken-tilbuddene, der tit er i London, men pænt billige alligevel. Mine her var sat til mellem 2-2,5£. Hurra for mere Primark-shopping!

   Slet
 4. Jeg elsker simpelthen Batiste. Du burde prøve den med cherry næste gang, det er min favorit i hvert fald :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også SÅ godt! Cherry har også en pæn beholder, den ville i hvert fald pynte i min samling ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)