onsdag den 19. februar 2014

Linselus, hvem, mig?Næææh, hvem var det, der var i JydskeVestkysten i dag? Og så i indlandsudgaven endda - wuhuu. Det var igen i forbindelse med det der IGA-forløb, jeg har været på - Tine havde været så sej at sende pressemeddelelse ud fra sin praktikplads, og fik det her sat igang. Men da hendes chef skulle på ferie, henviste hun til mig i stedet for. Hurra! Jeg vil også kalde mig selv for et rimeligt godt eksempel, siden det nu lykkedes mig at få en rætti', levende, betalt ansættelse efterfølgende ;) Jeg kunne så godt have ønsket, at pingvin-computeren ikke var med på det store billede, men det er åbenbart straffen for ikke at have sat sig ordentlig ind i sin Mac endnu. Jeg ved derimod ikke, hvorfor fotografen insisterede på, at jeg skulle stirre på et punkt over ham - kunne han ikke have rettet på min klohånd i stedet? Berømmelse er en hård ting.

Læs artiklen om mig og mine friske øjne ved at klikke billedet nedenfor større:


Tænk, at Carl Holst udtaler sig i samme tema som mig, og at Løkke er lige til højre - totalt celebrity her (...okay, måske ikke det bedste selskab, men det tæller alt sammen). Nu venter jeg bare på, at jobtilbuddene ruller ind - fra fredag er jeg ledig igen, men mine friske øjne og jeg vil så gerne hjælpe til vækst!

8 kommentarer:

 1. Ih hvor er jeg glad for at der kom sådan en fin artikel ud af det :D Jeg fik fat i avisen, så jeg kan vise dig (og mig :p) frem! Hold nu op vi er nogle seje VIPiger :D
  I det mindste er det en fin pingvin :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Også jeg ;) VIPigerne styrer!
   Hæ hæ, ja det er den ;)

   Slet
 2. Haha, hvor er det godt! Havde det været mig, der var blevet taget billede af med min computer, havde det dog været en Mac, men der havde så også været et kæmpe klistermærke af Snehvide, der holdt æblet. Jeg ved ikke, om det havde været bedre..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæhæ :D Årh jah, det havde været sejt - og lige så godt, kan man sige ;) Det er bedre at være til grin end ikke at være til noget, bliver der sagt, ha - ingen kedelige og skræmmende akademikere her!

   Slet
 3. Wuhuu! SEJE! Og fedt initiativ i øvrigt!

  SvarSlet
 4. Hahaha, pingvincomputeren var det første, jeg lagde mærke til. Den er awesome! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha! Men det handlede sådan set også om, at afmystificere akademikere lidt over for de små og mellemstore virksomheder, og det må man da sige, er lykkedes :P

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)