mandag den 24. februar 2014

Ren velgørenhed


Indrømmet, jeg har nok et lidt for tæt forhold til genbrugsbutikker. Jeg skal altid liiiige ind at se, om der er noget uundværligt at tilføje til min ellers pænt indholdsrige garderobe. Ellers er der jo ikke at smide ud af, når man holder oprydningsrunder, vel? Nå, men arbejdet i Åbenrå gav gode muligheder for at udforske nye græsgange - at to af genbrugsbutikkerne lå inden for gåafstand, i frokostpausen endda, gjorde det endnu bedre(/farligere?). Den ene gang kom ovenstående ting med hjem - lille jakke fra H&M til 25,- og en sort skuldertaske til en tyver. Og hvis man er i tvivl, om man nu virkelig har brug for endnu en lille jakke og endnu en lille taske (selvfølgelig, jo!), så er der altid ét argument, der virker - det går til et godt formål. Hurra for genbrug!

4 kommentarer:

 1. Sikke nogen fine køb og til næsten igen penge. Yay! For genbrug 😉

  XoXo Rikke
  Kig gerne forbi min nye blog http://chasing-fairytales.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og ja, det er jo vildt billigt - jeg siger også yay! ;) Jeg kigger forbi!

   Slet
 2. Nej hvor lækkert :D Jeg elsker også at slå et smut forbi genbrugsbutikker, men her i KBH synes jeg det er lidt hypet, og det kan især mærkes på priserne vs. den lille by på Fyn, hvor jeg kommer fra. Typisk ;) Men så er det godt, at det går til et godt formål!

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget! Åh ja, det har jeg godt hørt om, med de der hampre genbrugspriser i storbyen - her hvor jeg kommer fra, får jeg det mere eller mindre smidt i nakken for det meste. Derfor er jeg også blevet mega nærig, ha - men ja, jeg skal være bedre til at huske, at så går det da til et godt formål ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)