lørdag den 15. februar 2014

Endelig mit: Mumi Jubilæumskrus!

Jamen altså, sjældent har man set så fint et Mumi-krus ♥ - og det siger ikke så lidt. Jeg ELSKER farverne, mønsteret, og at hele Mumifamilien er samlet. Kruset er limited edition, et specialkrus i anledningen af Tove Janssons 100 års jubilæum i år. Det kunne jeg jo ikke leve uden, vel? Nej. Efter at have ledt, stresset og overvejet diverse overpriser, fandt jeg det endelig i Danmark - og da det så var til en god pris, måtte jeg have to (...ja, jeg har et meget veludviklet samlergen. Ha!). Jeg ville jo aldrig kunne tilgive mig selv, hvis det ene gik i stykker, og jeg så måtte live resten af livet uden.
Jeg bestilte allerede 8. januar på Smartclub her, men pga. leveringsforsinkelser (gisp!) og kunne jeg først i går fræse til nærmeste GLS-pakkeshop for at hjembringe vidunderne (har forresten sjældent set så stor en mængde bobleplast, ha - det var sådan en pakke, man kunne spille fodbold med). Jeg gav 140 kr. pr. krus+porto, nu er de dog sat op til 149 kr. Og midlertidigt udsolgte...


Og hey, så fik jeg også føjet lidt andet 'nyt' til samlingen i dag - nogle gange dukker der bare nogle tilbud op på DBA, som man ikke kan sige nej til. Hæhæhæ. Indlæg følger!

5 kommentarer:

 1. ÅH! Hvor er det yndigt, sødt og gennemført fantastisk! Må... opspores... NU!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fuldstændigt! Det bedste bud på at få det inden for en overskuelig fremtid og til den bedste pris (vejledende udsalgspris er nemlig 30€, men shh ;) ) ser ud til at være her: http://larsenplus.dk/index.php?page=product&id=1810#/index.php?page=product&id=1798 - om de så rent faktisk får dem på lager slut februar er jo ikke til at vide, men de fleste andre sider siger enten 'udsolgt' eller 'til maj'.

   Slet
 2. Ih, jeg ville være skræmt over sådan et skab! Jeg kan altså stadig ikke helt se hyggen i Mumi-universet. De har simpelthen skræmt mig i min barndom - og åbenbart så slemt at jeg aldrig kommer over det ;) Haha. Men high five til dit samler-gen! Det er grundigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, nå ja, det er rigtigt - jeg beklager, og forundres på samme tid :p De må virkelig have gjort indtryk - jeg er rimelig sikker på, at min bedre halvdel ville ønske, at jeg havde haft samme oplevelse, ha. Han synes også, mit samler-gen er grundigt - og ikke på den positive måde. Tsk, altså - mænd ;)

   Slet
 3. Stødte lige på din blog da jeg ledte efter mumikrus og inden da har jeg set at 100års kruset nu sælges til 549kr hos svandinaviendesigncenter. Godt at du købte to.😊 Mvh Lone

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)