onsdag den 12. februar 2014

Bytte bytte købmand

Tja. Tilsyneladende kan man ikke låne biblioteksbøgerne med hjem i mere end fire måneder, selvom der ikke er kø. Utroligt, hvad? Så er det godt, man kan tænke lidt kreativt - og ikke bor længere end 500 m fra biblioteket, ha. Nu burde jeg også snart få snøvlet mig færdig med den serie. Hvis nogen lige kunne fikse, at jeg ikke bliver køresyg af at læse i bussen, så burde det være en snild sag med de 2*40 minutters køretur om dagen. Så be' om, ikke? Tak.

9 kommentarer:

 1. Jeg bliver desvärre ogsaa for det meste köresyg af at läse i bil eller bus. Det er jo rigtig irriterende, naar man bor i Tyskland og gerne vil hjem engang i mellem, for saadan helt uden underholdning undervejs er det altsaa en laaaang tur! Jeg plejer derfor tit at have noget haandarbejde med (ja ja bare kald mig mormor... Nä, who am I kidding, nok närmere olde!). Af en eller anden grund fungerer det fint uden at blive svimmel. Jeg har baade strikket, knyttet armbaand og syet tehätte mens autobahn landskabet er rullet forbi ;) Bare lige et lille tip, for to gange 40 minutter om dagen er da et väldigt spild af tid, hvis man bare sidder og triller tomlerne...

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, det kan jeg godt forestille mig - der er alligevel lidt længere end bare til Åbenrå. Det er ret smart med sådan noget håndarbejde, men jeg har ikke lige nogen projekter, jeg kan tage med :p

   Slet
 2. Har du overvejet om de findes som lydbøger? Jeg har ikke selv prøvet det, men jeg er ret glad for podcasts, så tænker at lydbøger også kunne være et hit :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har overvejet det, men de gange jeg har prøvet lydbøger, har jeg ikke været så glad for det :p Men jeg kan se, at Anne (i kommentaren nedenfor) sender en anbefaling afsted, så jeg overvejer det lidt mere. Det er vel værd at prøve ;)

   Slet
 3. De er SÅ godt oplæst på lydbog af Lars Lippert, han har den ultimative fortællerstemme - så det er den ideele løsning, hvis det ikke går - jeg kan heller ikke læse når jeg er i et transportmiddel, så der er lydbøger et hit :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha! Jeg har ikke helt gode erfaring med lydbøger (...det kan godt være, det bare er mig, der er noget galt med, hæ), men med den anbefaling, er det værd at prøve ;)

   Slet
  2. ...ham Lars har kun oplæst de første bøger, tsk - man må da lige gøre arbejdet færdigt :p (...altså, det var i hvert fald, hvad jeg lige kunne se og reservere) Men nu har jeg prøvet at låne den alligevel (med Torben Adler!), så må vi se hvordan det går :)

   Slet
 4. Virkelig fin blog du har dig. <3
  Vil du måske følges på GFC? <3

  http://amorspil.blogspot.dk/

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)