mandag den 17. februar 2014

En mandag - billeddagbog

Inspireret af Tine får i hermed serveret en dag i mit liv - sådan en rætti' mandag, tæt fulgt af mit kamera:

Mandag morgen kl. 6.10 - det burde seriøst være ulovligt at stå så tidligt op. Specielt om mandagen. Lykkedes det nogensinde at falde ordentlig tid i søvn om søndagen? Jeg tvivler...
(Bemærk forresten den flotte styling af natblusen - er sådan noget opsmøg ikke vildt moderne, hva'? Det samme kan man nok ikke sige om badeværelset, men pyt - det virker efter hensigten.)

Coco Pops gør dog dagen lidt bedre. Sammen med havregryn og mælk er det faktisk næsten lødigt, bilder jeg mig selv ind, ha. Og sammen med lidt musik og computerkig bliver jeg næsten vågen. (Gab.)

Buuus! 7.10 er der afgang - og i anledning af vinterferien (altså, det her var sidste mandag - så hurtig er jeg alligevel ikke til at få lavet indlæg, ha) havde jeg den næsten for mig selv. Ren luksus. Jeg tror faktisk også, den rent faktisk ankom til tiden. Sensation!

Hep hep, her arbejder jeg - lige bag Åbenrås gågade, og så i rustikke, fredede bygninger. Pænt. (At brostenene så er lidt af en dødsfælde for mine motoriske udfordringer og usikre ankler, det behøver vi ikke snakke om.)

På plads på kontoret kl. 8 - jeg har klemt mig ind mellem alle kopimaskinerne, og her hygger vi os rigtig. Nemlig.

Oooog der knokles...

 ...indtil det er tid til frokost. Yay! Her med dyretema - man må aldrig gå ned på udstyr. Eller mad.

En rask, lille gåtur bliver der også tid til i frokostpausen - sådan 5-7 minutter, men det vigtigste er lige at få rystet benene lidt, inden man gror fast til kontorstolen.

Og hallo - lige pludselig blev klokken 15.45 og frihed. Hurra! Jeg fræser hjem med X-bussen, og 16.45 træder jeg indenfor. Aaah. Det helt store spørgsmål er altid, om jeg skal gå død foran computeren eller gå en tur inden aftensmaden - denne dag var der dog vinterferie-familie-gæster-fra-København, så jeg spiste lidt kage og forsøgte at holde mig vågen. Gik nogenlunde.

Åh, aftensmad. Cirka mit yndlingstidspunkt på dagen, lige efter fri-fra-arbejde-tidspunktet. Dagens ret: Grydesnask med porre, æble, karry og kalkun. Og Pepsi Max som vigtigste (side)ingrediens.

Der blogges på det gamle hakkebræt - jeg må med skam indrømme, at jeg ikke helt er konverteret til min Mac endnu. Host.

 21.40, madpakkesmøring til den helt store guldmedalje. Er en frokostordning virkelig for meget forlangt?! Suk.

Men endelig er det sengetid. Klokken er omkring 22.15 og jeg har overlevet endnu en dag. Succes! Godnat - endnu en mandag er overstået, og nu er der kun fire hverdage tilbage i ugen. Kan.godt.klare.det...

13 kommentarer:

 1. Jaaaaaaa :D er dag i er Stine-liv :) jeg er fan!

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay! Det er jeg glad for at høre - godt jeg ikke skræmte dig væk med monster-længde-indlægget ;)

   Slet
  2. Jeg er fan af lange indlæg :D Især når der er masser af billeder :)

   Slet
  3. Så er du i hvert fald kommet til det helt rigtige sted - hurra ;)

   Slet
 2. Ej nu må du altså have gang i den Mac der! Trust me det er en drøm når du først er kommet overpå den mørke side ;)
  Og det der sengetøj der, det er altså rigtigt fint hvis du spørger mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved det, jeg ved det - undskyld Ö Fra fredag er jeg ledig, så der hiver jeg fat i min Mac-ekspert!
   Og mange tak! Det er også mit alleryndlings - H&Ms det bedste ;)

   Slet
 3. EEEJ, nu savner jeg Aabenraa!! Og jeg som troede at Aabenraa var så grim en by, at man ikke kunne savne den. Haha. Billedet af rutebilsstaionen i Sønderborg får mig dog til at savne Sønderborg mere end Aabenraa ;) Og hallo, jeg stemmer i med Kirstine - i gang med den Mac. Den er det værd :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, det tror jeg altså heller ikke helt kan passe - nu har jeg jo fotograferet udvalgte, pæne steder, ha ha. Godt der trods alt er lidt fornuft i dig, rutebilstationen i Sønderborg er nemlig et dejligt sted, eller, i hvert fald det, det symboliserer. Og jeg ved det, jeg ved det - undskyld! :p

   Slet
 4. Super hyggeligt indlæg.. :)
  Kunne være man skulle prøve lave sådan et en dag, men tror mit ville være lidt kedeligt.. ;)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak! :)
   Ha ha, det er nu heller ikke fordi, det er den mest sindsoprivende dag - en af mine veninder skrev endda til mig, at hun håbede, jeg også havde dage, der var lidt mere spændende, ha. Jeg tror, hun forvekslede dagen med det, man kalder 'weekend' ;)

   Slet
 5. Elsker indlægget - så hyggeligt at følge din dag :D Hvem fanden ser så sød ud, om morgenen?

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ingen andre end Stine tror jeg!

   Slet
  2. Eeeej, hvor er I søde, altså. Jeg var ellers bange for at skræmme halvdelen af mine læsere væk med sådan et morgenbillede, ha ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)