søndag den 16. februar 2014

Energi til mere?



Jeg er træt, træt, træt dagen lang. Det har nok lidt at gøre med sådan noget fuldtidsarbejde, vintertid/-mørke/-vejr generelt, lang transporttid og at stå tidligt op, men kunne vi måske krydse fingre for, at der også er noget jernmangel inde over? For så burde jeg kunne SPRUDLE af energi lige om lidt med de her små vidunderpiller. Yay! (og 7-9-13...) For en 2,5 års tid siden fik jeg erklæret pænt lavt jerntal ved en tilfældighed - jeg havde simpelthen ikke opdaget, at energien og mængder af røde blodceller havde forladt min krop i vilde mængder. Indtil det begyndte at ændre sig til det bedre med ovenstående jerntilskud - som som så meget andet kun virker, når man rent faktisk tager det. Tsk, hvad? Nå, nu må vi se, jeg burde nok også lige få smuttet forbi doktor Kaj ved lejlighed - når han nu alligevel skal kigge på mine mystiske modermærker, trælse hofte og vaccinere mig, kan vi da få dét tjekket samtidig. Det er om at udnytte hvert besøg, ha.


PS., jeg beklager den mindre kønne voksdug. Æhæ.

2 kommentarer:

  1. Held og lykke. Jeg håber nu alligevel du ikke har jernmangel. Nu bliver dagene lysere (forhåbentlig også mindre regnfulde), så det er med at få gået nogle ture og få noget energi på den måde. Jeg har hjemmearbejdsdag i dag, så i stedet for at sidde ved frokostbordet med mine kollegaer, så vil jeg i dag bruge frokostpausen på at tage en håndmad med ud og gå en tur i solen :-) Men hvis det er jernmangel, så skal der jo gøres noget ved det. Kan man få for meget jern i kroppen? Kan bare huske, at jeg engang har fået at vide, at C-vitamin ikke ophobes, men bare vil blive "skyldet ud" af kroppen, hvis den har fyldte depoter. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :) Hmm tja, det ville bare være rart, hvis trætheden kunne fikses - men det ser ud til, at jeg nok 'bare' skal have mere af det der motion og søvn. Og det er helt rigtigt. Jeg plejer også gerne at presse en gåtur ind i dagens program. Og dejligt med sådan en hjemmearbejdsdag og gåtur i solen! Jeg kan faktisk ikke huske ang. jern, det står på min liste over ting, jeg skal have google't. Når jeg får noget mere energi, altså :p ;)

      Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)