torsdag den 17. april 2014

All things Moomin

Sponsoreret indlæg
Mumiverdenen har sin helt egen officielle hjemmeside: All Things Moomin. Men hallo, det manglede da også bare. Udover at kunne købe cirka alt Mumi-relateret i shoppen, er der Mumitroldenes historie, Mumi-bloggen og meget andet i samme dur, der vil glæde enhver Mumi-fan. Yay!

Man finder også alle karaktererne, og hvem de nu lige er, hvad man kan få med dem, og hvad de hedder på andre sprog. Snorkfrøkenen f.eks. går også under navnene Grugnina, Snorkstelpan og Panna Migotka - jeg ved ikke helt, om det er bedre eller værre end når jeg bliver kaldt Stein, ha.Shoppen er specielt god, fordi man kan få alt det, ens lokale isenkræmmer ikke har - og det er altså meget, når man bor i Sønderborg, ha. Det er pænt deprimerende, når man går i Imerco, og det eneste man finder er 5-7 forskellige slags porcelæn - og ikke skyggen af tallerkenerne. Pist væk.
Udover porcelænet er der også bestik, tekstiler, bøger og sågar iPhone-covers på hjemmesiden. Og Mumi-slik! Jeg havde fornøjelsen af det på vores Finlands/Mumi-tur i 2011 (jeg sagde jo, at jeg var besat...), og det bliver altså bare bedre af, at der sidder en Mumi på det. Jo.
Og prøv at kigge på priserne - de er faktisk bedre end vejledende udsalgspriser i Danmark, specielt på tallerkenerne. Der skal ikke mange ting i kurven, før portoen har betalt sig selv. Slet ikke, når man også kan melde sig ind i fanklubben og få 5% på alle køb og andre gode tilbud. Haps! Jeg holder også godt øje med Facebook-siden, hvor der også af og til er gode tilbud.


Indlægget er sponsoreret, men det er som altid et udtryk for mine egne tanker og holdninger. Der er vist heller ingen tvivl om, at jeg går pænt meget op i Mumi og glædeligt spreder det glade budskab, ha.

English recap:
All Things Moomin is the official site of the Moomins. Besides an incredible shop, you'll find lots of information regarding the Moomintrolls and the story behind. A must-visit for all true Moomin fans, just as the Moomin Fan Club. Go go! ;)

6 kommentarer:

 1. Nu har Muminismen vist taget overhånd, Stine :P Du mumificerer os allesammen! At ordet så har en anden betydning, glemmer vi lige =/ Haha. Men okay, hvis jeg ikke var bange for Mumi, så virker det nu ellers ret hyggeligt med sådan et online univers :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, jeg beklager! Jeg skal nok prøve at styre min begejstring - i hvert fald indtil mine fødselsdagsgaver begynder at rulle ind ;)

   Slet
 2. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TAAAAAAKK!!! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Og til og med i dag er der også 20% på ALT på shoppen med koden 'facebook50' :O

   Slet
 3. Åååååh, så fint :'D Mumilykke og kærlighed over hele linjen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaah <3 Jeg er altså meget begejstret for den side. Jeg tror næsten, den er lavet til mig ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)