fredag den 4. april 2014

Udendørs sightseeing - London #4

Søndag var den store turistdag, hvor vi vadede London tynd og fik set en masse seværdigheder, forårsflot park, pelsede skadedyr og andet spændende. Det er rimelig rart, at London er så gå-venlig - dermed ikke sagt, at jeg var glad for de ømme fusser om aftenen, ha. Men det er en god måde at få set diverse ting på, når gåturen ikke bare er transport, men en god mulighed for at suge til sig af engelske indtryk. Og så kan man altid smide benene op i hotelsengen efter en lang dag, mens man spiser et eller andet gris. Det hører næsten med.

Vejret ser forresten åh så fint ud på alle billederne, men det er fordi, jeg ikke tog billederne mens det styrtede ned og haglede - og sådan kan man nemt manipulere til lidt forårsstemning, ha. Det der læderjakke-vejr alle snakker om i Danmark nu, det ved jeg dog heller ikke helt, hvor er. Her i Sønderborg kører vi stadig med 5-9 grader, med RealFeel 1-4 grader i følge min telefon - jeg har i hvert fald ikke pakket min vinterjakke væk endnu (bah!). Er det sådan lidt en forlænget aprilsnar?

2 kommentarer:

 1. Det er jo ikke for at gnide salt i saaret eller noget, men der er ogsaa virkelig herligt vejr i Berlin ;) Som i sidde ude paa caféerne vejr. Fine turistbilleder i övrigt, I naaede da alle de gode steder. Var I oppe i London Eye?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha! Det gør ikke helt så ondt, når det nu er i udlandet ;) Prøver jeg at sige til mig selv i hvert fald... :p
   Og tak! Man kan faktisk nå ret meget på kort tid - størstedelen af London-tiden blev blev nemlig ellers brugt på shopping, ha. Vi var ikke oppe i London Eye denne gang, det var vi i 2010. Det er jo ikke så lang tid siden ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)