torsdag den 24. april 2014

Favoritter fra top til tå

 Cardigan: H&M. Bluse: Genbrug. Jeans: Vero Moda. Glimmerstrømper: Gina Tricot. Sko: Vans.

 Så tynde er mine håndled altså ikke i virkeligheden, ha.
Dagens outfit består af lutter favoritter. Den pæne, pæne H&M-trøje, der har utallige minder fra Atlanta i sig. Blusen, i det perfekte blomstermønster og lette snit. Bukserne, der godt nok strammer pænt om mine indre organer, men som sidder så pænt og bliver, hvor de skal være. Glimmersokker! Og mine alleryndlings Vans (har faktisk fået samlet mig tre par. Hov) i mintgrøn. Så kan man ikke andet end at blive lidt glad, hver gang man kigger sig i spejlet. Altså bortset fra, når vinden tager fat i blusen:


Så nyttede det ikke så meget, at man sugede maven ind, ha. #kageiovnen

4 kommentarer:

 1. Ihh så fin du er! Altid rart med favoritter, og de mintgrønne Vans er jo ren kærlighed (mine skal vist også snart luftes, og jeg er oppe på små 6 par efterhånden, æhæm #sletingenshoppeproblemerattaleom)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taak! Og det er det absolut, specielt når man kan kombinere dem. Du må også have luftet alle dine vans - min sko-samler-mani har mere været mønstret på Converse, som jeg har seriøst mange af, ha. Nu bruger jeg dog kun tre af dem, alle lave. Og min Nike Free-samling har også udviklet sig pænt - #helleringenshoppeproblemerher ;)

   Slet
 2. Du er så fin, og synes virkelig trøjen er virkelig sød! :)

  Kig gerne forbi, knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/vind-by-k-neglelakker/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :) Jeg er også rætti' glad for den trøje :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)