lørdag den 26. april 2014

Ballerinabøvl

Jagten på de perfekte, sorte ballerinasko sluttede desværre ikke, da jeg fik fingrene i dem fra Bloch. De skulle ellers være toppen af poppen og ren kræs for fødderne - men det er de bare ikke for mine, æv. Kræsne væsner. Min søster har siden da hjemkøbt ovenstående to-farvede par fra Magasin, og de sad som en drøm på mine små, sarte fusser. Nu overvejer jeg, om jeg skal smide 500 kr. efter det helt sorte par og forhåbentligt ende jagten. Det er bare pææænt mange penge, hvis de alligevel ikke gider være gode venner med mine fødder. Åh, dilemma! Jeg kunne også bare forære mig dem i fødselsdagsgave, I ved, fordi jeg ikke køber ting nok til mig selv til hverdag.

Jeg går i ballerinaer næsten uafbrudt hele sommeren, så jeg vil egentlig gerne have nogen, der giver lidt mere støtte end de helt flade fra H&M, Asos og andre steder - selvom jeg selvfølgelig også er mægtig glad for mine forskellige udgaver med dyr, farver og glimmer. Masser af kærlighed til dem også. Men er de her så de helt, helt rigtige sorte, kvalitetiske ballerinaer? Eller skal jeg overgive mine fødder til et evigt liv i Nike Free? Spørgsmålene er mange, svarene er få. Jeg er seriøst ubeslutsom...

14 kommentarer:

 1. Ballerinaer er et must om sommeren!! :) Og nej, de billige fra H&M og andre steder giver ikke så god støtte og holder ofte kun én sæson (i hvert fald for mig). Men hvis de dyre sidder perfekt? Hvis økonomien kan holde til det, så er det vel bare en prioritet. Hmm… Men 500 kr er også mange penge… puha… okay, jeg hjælper måske ikke så meget, haha, er også selv ret ubeslutsom. Sorry!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, ja det er jo lige det! Hvis jeg var 100% sikker på, at skoene var som skabt til mine fødder og holdbare, smed jeg hjertens gerne de 500 kr. efter dem. Men jeg har ikke prøvet at gå lidt længere i dem, så jeg ved ikke, om de holder distancen - mine fødder er desværre meget, meget vanskelige :p Jeg må lige tænke lidt over det ;)

   Slet
 2. Man bør ALTID forære sig selv en fødselsdagsgave, jeg siger det bare. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt 100% enig, jeg har bare allerede været godt i gang, ha ;) Det bliver næsten helt pinligt, hvis jeg pakker dem ind og lægger på gavebordet allesammen :p

   Slet
 3. Ballerinaer er virkelig noget bøvl for ens fødder, mine plejer at få vabler og så kan jeg ikke gå i dem mere!
  Det så irriterende og virkelig træls, for jeg vil så gerne gå i dem, da de er super søde! :)

  Kig gerne forbi. knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ak ja, det samme gør mine fødder! Det er ret træls, når man nu så gerne vil gå i dem - så mine fødder plejer at være ret plastrede ind, hæ.

   Slet
 4. Jeg købte selv et par sidste år ved matas.. og var så glad for dem.. brugte dem hele sommeren og desværre kunne de kun klare en sæson.. Så jeg er også på jagt efter et par der minder om dem.. Det var så dejlige at ha på.. ;)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skulle næsten have købt to ens par så ;) Jeg kommer altid til at gå med mine ballerinaer, selv når de ikke ser helt så pæne ud mere :p

   Slet
 5. Har du set at de andre farver end sort er på tilbud til 375kr, jeg overvejer lidt de mørkeblå;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har godt set det, og jeg er meget bitter over det, ha. De mørkeblå er også rætti' pæne! Jeg ved bare, at jeg har brug for et par sorte. Og så krydser jeg fingre for, at de bliver sat ned til udsalget ;)

   Slet
 6. Siden du leder efter det perfekte par ballerinaer, og åbenbart har sarte fødder, kender du så dem her:
  http://tieks.com
  De er det helt store hit i USA og eftersigende ekstremt behagelige at have på og gå i hele dagen lang. Jeg har desværre ikke selv prøvet dem endnu, da de desværre også hører til i den meget pebrede prisklasser, men alle de blog anmeldelser osv. jeg har læst om dem siger, at de er alle pengene værd og de bedste ballerinaer "nogensinde", så måske en dag..... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Øj, de ser godt nok også behagelige ud! Men nok også liiiige lovligt sporty til min smag, med den der turkise bund :p Men mine fødder ville sikkert være voldsomt glade ;)

   Slet
 7. Jeg er ret glad for dem fra H&M på trods af, at de ikke er så behagelige at gå langt i. Åh ballerina helvede! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også meget glad for mine, jeg vil bare gerne have et kvalitetisk supplement også ;) Det er hårdt at være ballerina-elsker :p

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)