mandag den 21. april 2014

Påskeglimt


Årets påske ryger direkte ind i kategorien 'vellykket'. Kombineret alternativ-påskefrokost og fødselsdagsfejring på Rømø med påskeægsjagt i regn og blæst, efterfulgt af den hjemlige fejring, hvor den lokale påskehare rigtig havde flottet sig, og bød på både Mumi og slik. Solen kom frem, og jeg fik årets første is. Og den anden, nu vi var igang, ha. Det kan også godt ske, at ens tyskkundskaber fejler, når man får et påskeæg med påskriften 'für dich & für mich'. Ren volapyk, men dejlig påske! Festivitassen fortsætter allerede på søndag, hvor vi starter fejringen af min søsters og min fødselsdag. Det kan jeg lige holde til.

12 kommentarer:

 1. Jeg er helt vild med billedet af sommerfuglen og det med blomstertræet! Så fint! Det lyder bestemt også som en vellykket påske :) Her tyvstartede vi påsken lidt i forrige weekend og har slappet helt af i KBH denne weekend. Skønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er også ret tilfreds med det - tænk, så blev den bare siddende mens jeg ivrigt knipsede løs! ;) Og det lyder heller ikke som en helt skidt måde at fejre påsken på, dejligt! :)

   Slet
 2. Skønne billeder og dejligt med en vellykket påske
  Min har også været super dejlig..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, og ja det er skønt. Dejligt at høre, at din også har været god :)

   Slet
 3. Hihi, hvor ser det hele bare hyggeligt ud :)

  SvarSlet
 4. Smukke billeder, og hvor lyder det bare vidunderfint! Din påskehare må kende dig godt, siden den medbringer Mumi også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, og det var det i hvert fald også :) Ha, ja jeg tror han(/hun, de) har smugkigget på min ønskeseddel ;)

   Slet
 5. Nej, nej, nej, hvor er den der blomstrende jakke du har på på billede 8 bare fin! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ, tak! Jeg er også ret vild med den - desværre er det min søsters, OG en regnjakke, så den kommer ikke på så tit. Den er ellers fra genbrug til kun 5 kr., ha ;)

   Slet
 6. Er faktisk vild med billeder af sommerfuglen, det er sindsyg godt og udstråler lækkert forårs vejr! :)

  Kig gerne forbi min blog, knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er også ret glad for det! :) Godt at sommerfuglen blev siddende, mens jeg løb hen efter kameraet og herefter klikkede lystigt løs, ha ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)