onsdag den 2. april 2014

Koncertoutfit i ny kjole


 YAAAAAAAAAAAAAAAAAAY, MLTR-KONCERT!!

...okay, så prøver vi lige at se lidt normale ud, hvad?! MLTR-koncert, yay!

 Lille jakke: Bon'a parte. Kjole: New Look/Asos. Ankelstøvler: H&M.


Strømpebukser er lidt joggingbukser i forklædning. I hvert fald, når alternativet er tætsiddende(/stramme!) bukser i siddende tilstand hele aftenen, da den stod på MLTR-koncert i lørdags. Så strømpebukser var helt klart det sikre valg. Og specielt når det betød, at jeg kunne have min nye pæne, pæne kjole på. Nogen husker måske kjole-dilemmaet tidligere på året, men det var i hvert fald ovenstående, der vandt - og jeg er sååå glad for den. Wuhuu! Mønsteret, farven, snittet, det hele - godt køb. Jakken er også ny, i hvert fald for mig, ha. En af de lokale genbrugsbutikker holdt 50%-på-alt-udsalg, så den blev min for kun 25 kr.. Stod lige og manglede, ikke?

4 kommentarer:

 1. Altså, hvor er du bare forårsfin i tøjet og ellers bare super pæn.

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså, hvor er du bare sød! Tak for de pæne ord :) Det var rart at komme ud af den lokale dybfryser og ud i mere opvarmede lokaler, så jeg kunne tage lidt lag af min normale påklædning, hæ ;)

   Slet
 2. Jamen Stine du har jo nästen heller ingen smaa jakker vel :b Fin ser du i hvert fald ud og du er bare söd, naar du smiler :)

  /Cindi

  www.cherriesandsunflowers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, det var præcis det, jeg tænkte, da jeg stod i prøverummet ;) Det er faktisk nummer 3 i sort, men det behøver vi jo ikke at sige til nogen, ha. De er jo alle forskellige, host ;) Og taaak, hvor er du sød! :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)