søndag den 6. april 2014

Årets Mumiliste, øh, ønskeliste

1. Mumi-coaster 5€ / 2. Mumi-net 15,90€ / 3. Mumi-skeer a 6,80€ 12345 / 4. Mumi-sommerkrus  og -skål 2014 140 & 180,- / 5. Sandaler Asos 32£ / 6. Mumi flytter-sæt 140,- & 180,- / 7. Samsøe Samsøe Sue Low 200,- / 8. Mumi-sengetøj 47,90€ / 9. Mintgrønt lagen til 180*200 - f.eks. Jysk 200,- / 10. Mumi-smørebræt 5,40€ / 11. Nike korte løbetights 200-300,- (200,- i Bilka) / 12. Mumi Tove 100-jubilæumskrukke str. m, 220,- / 13. Depend Gellack 'Baby Blue' & 'Midnight Glitter' a 79,-  / 14. Mintgrønne Nike Free 5+ 900,- / 15. Nyt Mumimor-sæt krus 100,- , tallerken 190,- , skål 180,- / 16. Nyt Mumifar-sæt krus 100,- , tallerken 190,- , skål 180,-.

Man aner lidt et tema, hvad? Ha. Det er lidt svært det der med ønskesedler, synes jeg. De fleste ting, jeg gerne vil have, køber jeg jo selv - det handler meget om at være på rette tid og sted, så jeg får det rigtige til den rigtige pris. Og når jeg skal bruge det. Og andre ting, jeg godt gad have, synes jeg simpelthen er for dyre, når jeg ikke lige står og mangler (vi nævner i flæng: Det klassiske ur over dem alle til prisen af en halv nyre, andre Mumi-produkter til hel-nyre-priser, halvdelen af Nikes kollektion, et par sorte Frogskins osv..). Men ja. her er, hvad jeg synes, der godt måtte bo hos mig nu: Nike Free'erne er seriøst lavet til mig - den farve er SÅ perfekt, og så slider jeg jo mine andre par op. Iiiiih! Hverdagspar nummer fire er bare ren nødvendighed. Og Mumi, ikke? Jeg bliver bare i så godt humør af det. Kombineret med min ekstreme samlermani, bliver jeg nødt til at have det hele. Eller i hvert fald en del. Ellers får jeg jo helt stel-stress. Sandalerne fra Asos havde jeg tænkt mig skulle være en fra-mig-til-mig-gave, men sig det ikke til nogen.

Mine forældre er gode til at købe gaver. Jeg er ret specifik i min smag (nogen ville nok kalde det at være kræsen) og det gør næsten fysisk ondt, når noget er købt for dyrt (nogen ville nok kalde det at være nærig) - så hvert år får mine forældre tilsendt en meget udførlig indkøbsliste ønskeseddel. Nogen vil måske mene, at så går charmen af det, men jeg synes nu, det er mere træls at stå med noget, jeg ikke er helt glad for. Jeg foretrækker også selv, at give folk det, de bliver mest glade for - sjovt nok. Så der er påført billigste købesteder, eventuelle rabatkoder osv.. Og så bliver det også bare en del nemmere at give mig (gode) gaver, for der er ærlig talt ikke meget på den liste, der kan købes i Sønderborg, ha.

Men ja. Er det snart 5. maj? :D

(Jeg vil så godt lige tilføje, at jeg altså er en sød og rar person at give gaver til, og at jeg hverken laver scener eller krydsforhører velmenende givere ♥ Jeg er også tit blevet begavet med ting, jeg ikke vidste, jeg manglede i mit liv, og blevet rætti' glad for det - men forventningsafstemmelse har aldrig skadet nogen, vel?)

10 kommentarer:

 1. Jeg bliver helt skræmt af al den Mumi. Det begynder altså snart at tage overhånd og ligne et misbrug, Stine! Haha. Imellem alt det Mumi-amok, så er jeg med på Nike Free og skal helt sikkert kigge på nogle når vi lander i USA.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, jeg overvejede også, om jeg skulle skrive undskyld til dig i indlægget, ha ;) Jeg håber, du kan sove roligt i nat alligevel :p Og ja, det er jeg helt med på, men hvad kan jeg gøre?! De bliver jo ved med at spytte nye udgaver ud, og jeg kan ikke stå imod... O.o
   Nike Free er altså også bare godt, og jeg begynder allerede at blive misundelig - køb nu ikke for mange, vel? Ha. Jeg har et par, jeg træner i, et par til skovture ( = mudder), et neutralt-går-til-alt-par, og et mega-seje-med-prikker-par. Det mintgrønne par passer jo perfekt ind i den samling, ha.

   Slet
 2. Uhh, måske jeg skulle få lavet mig en ligende post... Min familie er begyndt at efterspørge ønsker (med god grund 11 dage to go) og jeg er mere eller mindre helt blank på ønskeområdet 0_o

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sikker på, at din familie sætter pris på listen - og det gør du forhåbentligt også, når(/hvis? :p ) du får opfyldt nogen af dine ønsker ;)

   Slet
 3. Åh, Mumi er altså så fint, selvom jeg ikke selv samler på det, så synes jeg altså det er noget så bedårende. Elsker retrofarverne og nostalgi-tankerne omkring det. Skal altid liiiige hen og tjekke, når de har lavet noget nyt. Og elsker julekrusene, som vindes frem når det bliver efterår, og som vi fast får glögg i hjemme ved de gamle i juletiden.
  Smørbrikkerne er himmeltråbende fine.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig bare fint, og jeg har overgivet mig totalt, ha. Vi har også nogle bestemte krus herhjemme, som bare er indbegrebet af hygge, fordi vi er vokset op med dem :)

   Slet
 4. Mumi, er simpelthen noget af det sødeste!

  Knus
  kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 5. Mumi er det fineste i verden. Jeg stod lige og gramsede på de nye Mumifar og Mumimor sæt for nylig - og nøj, hvor var de svære at slippe igen. Må ha', må ha'!

  .. Mumi-besættelse er nu en god besættelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det. Åh jah, jeg synes virkelig også, det er pænt, og jeg håber også, det kommer ind i min samling (det skal det nok komme, på den ene eller anden måde ;) ). Jeg elsker de nye design (generelt)(og selvfølgelig også de gamle), og specielt Tove 100-jubilæumsdesignet. Jeg tror næsten, det er mit yndlingsdesign nogensinde. Så pænt.

   .. Og det er jeg glad for, du synes! Nu mangler jeg bare at overbevise min kæreste om det også, ha.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)