torsdag den 19. juni 2014

Helibar - KL #4

Hvis jeg skulle vælge ét yndlingssted i Kuala Lumpur, ville det helt klart blive ovenstående - Heli Lounge Bar. Helikopterlandingsplads om dagen, bar om aftenen. Og helt igennem fantastisk:Åh så flot ❤ Specielt fordi man bare sidder og suger til sig af pæn udsigt og god stemning uden stress og jag. Og med en pæn drink i hånden, ha. Selvom det var lidt af en udfordring at bære drinken op af trapperne, de sidste 2-3 etager går man selv. Det var ét skridt ad gangen og heeeelt stille og roligt. Min motorik er ikke helt så godt udviklet som min klodsethed, så det havde været ret træls at starte aftenen med at spilde de kostbare dråber ned af sig selv.
Man kan ikke se det på billederne, men der var faktisk en hel del mennesker deroppe - og helt utroligt så mødte vi de eneste andre danskere på hele min tur deroppe, ved et bord lige ved siden af vores. Hvad er oddsene lige for det? Ikke at vi snakkede med dem dog - men de var der, ha.
Hvis man bliver til efter klokken 21, skal man købe en flaske, så det var ikke lige der, vi havde tænkt os at fortsætte aftenen. Så efter sådan en helt igennem fantastisk oplevelse var der kun én ting at gøre:

Den gyldne måge! Ha. Vi havde haft så travlt med at komme op til den pæne udsigt (vi satsede på en solnedgang, meeeen nej. Det var jo også ret vigtig at komme i bad efter en svedig turistdag, hæ), at vi skippede aftensmaden. Det kunne vi så lige ordne på vej hen for at mødes med Natasias venner, en hurtig gang friture fejler aldrig. Specielt ikke, når det er pænt billigt, ovenstående kostede 17 kr.. Så er det ligegyldigt, om det er sundt og/eller lokalt, ikke? Hurtigt var det i hvert fald. Og så var der Wifi, ha!

Langt om længe fangede vi resten af selskabet og satte os godt til rette på en bænk i parken efter et besøg i supermarkedet. Varmen havde fjernet alt lyst til chips og alt med sukker i, så en bakke tomater var den perfekte cider-snack, selvom jeg måtte høre lidt for dét valg, ha. Men hallo, det smagte godt, ikke...

Bagefter besøgte vi den her bar - SkyBar, der helt sikkert også er med i toppen af seje barer i Kuala Lumpur. Hallo, der er jo en pool! Vi var der bare kun i en fem minutters tid for at låne det lille hus, da ikke alle i selskabet var gamle nok til at entrére lokationen, ha. Men jeg var sikkert også endt med at falde i, så godt det samme... I stedet tog vi videre til Changkat, stedet hvor det sner i nattelivet! Altså, efter vi kørte lidt forkert og sad fast i trafikken - det var helt sygt, så meget trafik der var midt om natten. Men pyt, vi nåede frem og havde en dæjli' aften - vi havde egentlig haft planer om at tage tidligt hjem (kl. 23-ish...), men lige pludselig var vi først hjemme ved 5-tiden, og jeg havde mistet en ørering. Så ved man, at det har været en god bytur, ha!

4 kommentarer:

 1. Elsker det første billede, det er fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det var simpelthen så pænt deroppe.

   Slet
 2. Hold da op, hvor ser det første sted bare fedt ud. Sikke en helt fantastisk udsigt!! Jeg var sgu nok blevet til klokken 21 og havde købt en flaske ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det bedste af det bedste! Ha ha, det havde heller ikke været en dårlig plan! Vi sad dog og sugede til os et godt stykke tid, før vi måtte videre, og så vendte vi i stedet tilbage ugen efter ;) Lige den aften havde vi sociale 'forpligtelser' der ventede på os :p

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)