onsdag den 25. juni 2014

Shoppesøndag - KL #5

Efter lørdagens festligheder var vi knap så friske (host), men sådanne detaljer skulle ikke afholde os fra at følge dagens program: SHOPPING! Wuhuuu! Eller, ikke at der var så meget 'wuhuuu' over det de første par timer, hvor vi bl.a. slog os løs i Forever 21, der kørte kæmpe udsalg - der var jo alt for meget at vælge i mellem. Ret hårdt at være os, ha.
Vi kørte selvfølgelig danskerstilen og havde medbragt madpakke, der blev indtaget lige uden for centeret. Så kunne man også lige få varmen efter den vilde aircondition indenfor. Bagefter gik turen til shoppestedet over dem alle i Kuala Lumpur - Berjaya Times Square! Det er et kææææmpe center, der både har almindelige butikker og så en masse små kineser-bikse (...super beskrivelse, jeg ved det). Vi havde sådan set en aftensmadsaftale, der truede shoppetiden, men som sendt fra himlen blev den aflyst. Hurra! Kan man godt sige tak for sådan noget? Ha. Vi shoppede i hvert fald ivrigt videre og drog først hjemad, da centeret lukkede kl. 21. Fortsættelse følger - næste afsnit omhandlende ø-turen til Pangkor, uh!

4 kommentarer:

 1. Lige en forespørgsel... fra en Mumi-man til en anden ;-)
  Den fine bolchedåse du har flashet på Instagram. Har den selv i orange/fersken, men nu ser jeg din er gul. Var den der i andre farver? Ej men det er frygteligt, for jeg føler pludselig en trang til at købe mig en gul også, nu jeg ved den findes...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, det er den orange/ferskenfarvede jeg også har, der måske ser lidt mere gul ud på billedet? Men til gengæld findes den også i rød, ha - hjalp det svar? ;) Men udover det så jeg ikke andre farver. Jeg købte den i sådan et mini japansk supermarked.

   Slet
  2. Det var et rigtig fint svar - jeg tror at "min Mumi" er den rødlige, så jeg må jagte den gule, må jeg :-)

   Slet
  3. God jagt i hvert fald! :)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)