fredag den 6. juni 2014

Mine bedste genbrugsfund - sportsedition


Hep hep, så sneg der sig en ekstra genbrugsfangst-runde ind. Jeg har også været heldig at finde godt sportstøj i mine lokale genbrugsbutikker. Som de fleste tænder jeg ret meget af på forvasket, overpriset supermarkedssportstøj, men kvalitetssportstøj til spotpriser i perfekt stand kan gøre mig ret glad (...den type er jeg, ja). Wuhuuuu! Specielt fordi jeg ikke gider bruge mange penge på sportstøj, men stadig gerne vil føle mig behageligt tilpas og se en smule (sports)pæn ud - sådan er der så mange dilemmaer her i verden, ha.
Men nu til tøjet - nøje udvalgt og højt skattet: Jakken fra Newline er helt perfekt. Og den kostede seriøst kun 10 kr. 10 kr.! Tanktoppen fra samme mærke måtte jeg slippe 19 kr. for, og den er også helt perfekt - og så føler jeg mig lidt som en Cheerio, når jeg har den på, ha. T-shirten fra Nike så spritny ud, da jeg hev den med hjem til kun 30 kr.. Og den langærmede er virkelig et fund: udover den gode kvalitet elsker jeg det specielle look. Til 40 kr.. Ja tak! Til sidst den lilla, tykkere trøje fra H&M - lidt farve til samlingen for kun en tyver. Så kan man også med bedre samvittighed give spidsen af en jetjager for de helt rigtige sko. Også selvom man igen er lagt ned af en skade og spændt venter på, at lægen kan sige et eller andet smart. Men hallo, det gør han, ikke? Det synes jeg bare, vi aftaler. Tak.

4 kommentarer:

 1. Er den lilla? ö Anyways, ret gode kup, og endnu engang skulderklap til dig for gode genbrugsfund. Jeg havde aldrig overvejet at kigge efter sportstøj i genbrug egentlig. Men så længe det ikke er slidt, så er der jo ikke noget i vejen med det - ligesom alt andet tøj :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, jeg kan godt se, at den ser ret blå ud på billederne. Når jeg skrev 'lilla' mente jeg også nærmere en lavendelagtig farve ;) Og tak! Det var heller ikke noget jeg kiggede specifikt efter, før jeg fandt det første stykke. Men så fik jeg ellers blod på tanden, for jeg er alt, alt for nærig til at betale fuld pris for det, ha.

   Slet
 2. Super fine genbrugs fund! :)

  Kig gerne forbi min blog, hvis du vil. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)