torsdag den 26. juni 2014

Luna eller Ole Lukøje?

Jakke: Asos. Tørklæde: Prag. Øreringe: Pieces. Lille jakke og sko: H&M. Kjole: Forever 21. Taske: Primark.

I tirsdags lånte jeg min søsters lyseblå jakke, der simpelthen er noget af det fineste. Den er lidt kimono-inspireret, og jeg elsker det løse snit. Og så føler jeg mig lidt som Luna, ha - altså, på den gode måde. Synes jeg selv i hvert fald. Nu mangler jeg bare at overtale min søster til at lade den flytte ind ved mig, når hun selv rykker videre mod djævleøen, men jeg spår mig desværre ikke de store chancer. Kryds lige fingre alligevel, ikke? Ha.
Nå, men selvom det måske ikke helt ser sådan ud på billedet, havde jeg rent faktisk også noget på under den jakken:Totalt farvekoordineret sæt; mintgrønne detaljer über alles og sko i dagens studenterfarve. Ingenting overladt til tilfældighederne her.

I morges blev jeg klokken 7.35 brutalt vækket af larmen fra C14 fra et af de lokale gymnasier, der åbenbart startede dagens studenterkørselsrute 4-5 huse fra mit. Teknisk gymnasium, der sådan cirka ligger i min baghave, snøvlede en del mere, og kom først afsted ved 9-tiden med afgang fra skolen af - altså, jeg har bare styr på det hele, ha. I eftermiddag rammer min søsters klasse så mine forældres matrikel, og dét bliver helt sikkert spændende! Dagens tema er rødt, og jeg overvejer, om det også gælder for mit outfit - vi får se. Måske er de endda også så fulde, at de ikke lægger mærke til, hvis jeg lige hopper med i vognen...

4 kommentarer:

 1. Jeg eeeeeeelsker Luna-jakken! Har du prøvet at bage pandekager derinde?

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er simeplthen SÅ fin! Ha ha, nej - ikke endnu, i hvert fald ;) Min søster var heller ikke helt med på idéen...

   Slet
 2. Virkelig fin frakke!
  Luna er SÅ sej! Hun var klart min ynglings da jeg var barn, hun lavede jo pandekager, hvilket var ynglingsspisen dengang (og stadigt en success i dag)
  Og så er Luna aka Alberte også mega flink og fin i virkeligheden, just saying.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er simpelthen så yndig!
   Pandekagelavende rare damer er der altså heller ikke meget, der slår! Og super, ingen rare barndomsminder ødelagt der ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)