søndag den 15. juni 2014

Oreo, shopping og magisk springvand - KL #2


Jeg ankom fredag eftermiddag og, af uvisse årsager, fyldt med energi. Wuhuuu! Det var nok det der gensyn og al spændingen, der gjorde det - Malaysia er 6 timer foran, men jeg havde ikke fået specielt meget søvn på rejsen (...eller natten inden, for den sags skyld). Så vi skulle ud at spise! I hvert fald efter den vilde regn var stoppet, det var ikke den bedste velkomst - jeg nåede at blive ret bekymret for, om hele ferien skulle regne væk, ha. Men hey, så var der en Chili's! Stamstedet i Atlanta, nu fundet i Kuala Lumpur. Uh, jeg var glad. Det var dog ikke helt samme udvalg, men en Oreo-milkshake kunne vi få. Jeg var godt tilfreds.
Vi havde endvidere været så smarte at tage hen i et center, så både mens vi ventede på et bord og efter maden, var der én klar mission:

SHOPPIIIING! Som Natasia så fint har pointeret på sin blog, så købte jeg min første ting cirka 3 timer efter ankomst, og den sidste ting cirka halvanden time inden afgang, ha. Det er jo om at rage til sig, når man normalt kkun har Sønderborgs udvalg at vælge fra, ikke? Den ekstreme glæde på billedet skyldes dog, at jeg fandt en biks, der solgte Mumi-tøj. MUMI-TØJ! Åh, det var rent paradis.
Uden for centeret var der pæn udsigt til tårnene og magisk springvand - næsten ligesom i Barcelona. Altså bortset fra, at showet her kun varede cirka fem minutter med musik til, men pænt var det da. Så længe det varede. Åh, en dejlig aften. Herefter gik turen hjem til lejligheden, hvor vi gik på hovedet i seng. Jeg ramte næsten en koma-tilstand, så træt var jeg, og jeg var ikke specielt villig til at stå op næste morgen, ha. Men op skulle jeg - vi skulle nemlig ud at være turister! Følg med i næste afsnit.

8 kommentarer:

 1. Ja, skønt og hyggeligt indlæg - glæder mig til næste afsnit!

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hvor er du sød! Jeg er glad for, at du kan lide det, for det er simpelthen så hyggeligt at sidde at lave. Og så kommer jeg til at være så glad for at have det at kigge tilbage på også :)

   Slet
 2. Smovs - den Oreo milkshake ser bare hammerlækker ud. Gi' mig, gi' mig...... Den savlende moster Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. De var også helt okay ;) Dog rimeligt heftige også, så jeg kunne slet ikke drikke op - jeg skulle måske have taget resten med hjem til dig? ;)

   Slet
 3. Åååh, sikke smukke smukke udendørs billeder. Du har fanget mørket og lysende helt fantastisk. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak <3 Ih, det var også bare så pænt, jeg kan kigge på sådan noget i evigheder. Specielt på sådan en lun(/lummer...) sommeraften, som det var. Åh, rare Kuala Lumpur!

   Slet
 4. Mumi tøj... købte du så hele butikken? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja da! ;) Sådan rent mentalt i hvert fald - min fornuftige side tog desværre over, så jeg 'nøjedes' med en kjole. Men den er også virkelig, virkelig fin! Fortryder dog nok lidt, at jeg ikke også købte en t-shirt... Den havde været ret fin at sove i.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)