lørdag den 14. juni 2014

Mintgrønne længsler indfrietJeg nåede ikke at være hjemme i mere end 24 timer, før jeg havde hevet den første ting ned fra hylderne her i Sønderborg - siden da har jeg dog holdt mig i skindet, alligevel. Jeg skulle faktisk slet ikke ned i byen, men da jeg kørte igennem i andet ærinde, opdagede jeg, at der var markedsdage. Og man skal støtte sit lokalsamfund, ikke? Om ikke andet befandt jeg mig i hvert fald pludselig i Deichmann, hvor ovenstående, mintgrønne basser var sat ned til en hund. Med tanke på, at jeg har haft et godt øje til dem i over et år(!), var der ikke noget at gøre. Iiiih, så de er så fine! Og så holder vi lige shoppestop indtil næste år, ikke? Skal nok gå godt i disse udsalgstider.

4 kommentarer:

 1. Eeeej, nu savner jeg endnu mere Sønderborg og Als! Markedsdage lyder nu ret bondsk egentlig, men der er ringridere, og det opvejer en del! Og så minder dig mig bare om hyggelige sommerdage med min mor og mormor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæhæ, jeg er så bund-jysk, at jeg slet ikke har tænkt over, at det jo nok egentlig lyder en smuuuule bondsk - 'høstmarkedet' er dog meget værre, ha. Men hey, savner man ikke altid Sønderborg og Als? ;)

   Slet
 2. Så fine! Hvordan er de i størrelsen Stine? Jeg kan nemlig se, at de også er nedsat i webshoppen, så jeg pønser lidt på at bestille dem hjem ;-)

  - Linnea

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh uh, det kan jeg godt forstå, du overvejer ;) Jeg vil sige, at de er til den lille side. Jeg er nok en 38,5-39, og jeg har dem i en 38, hvor de sidder fint. Hvis vi lige skal have alle detaljer med for den bedste bedømmelse, kan jeg oplyse at jeg normalt bruger 38 i den slags sko fra deichmann, og 39 i H&M og supermarkeder ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)