lørdag den 16. juli 2011

Snitterne væk fra den kjole!

Der var engang, hvor H&M lavede en kollektion, der ramte min smag helt perfekt. Masser af blomster, lyse farver og smukke kjoler, jeg var klar til at købe det hele. Men desværre satte økonomien (og begrænset oplag) en stopper for en total hamstring af The Garden Collection. I stedet hapsede jeg lidt efter lidt og 'nøjedes' med et par leggins, en tunika, en toilettaske, en top og tre kjoler.


Men så var det, jeg kom ind i genbrugsbutikken den anden dag og så en dame gå rundt med ovenstående kjole. Min! Jeg havde mest lyst til at flå den ud af hånden på hende, men ventede dog tålmodigt. Da hun så begyndte at kigge butikken igennem for tredje gang, mistede jeg dog tålmodigheden... I stedet vendte jeg tilbage efter arbejde, og minsandten om den ikke stadig hang der :D
Den kostede 45,- hvilket er lidt smådyrt i en genbrugsbutik i lille Sønderborg for en kjole fra H&M, der har kostet 150,- som ny. Men med hjem kom den:


For den er jo pæn :D Og multifunktionel. Og så byttede jeg noget andet, jeg lige havde købt i H&M (og købte noget nyt ved samme lejlighed. Ups). Tak til dig, der smed den ud (og lidt fy).

Men så var der jo også kjolEN fra The Garden Collection, som jeg aldrig helt glemte:

Udbudspris i begrænset oplag: 350,-. På Ebay og Trendsales solgt til langt højere ågerpriser. Jeg havde faktisk opgivet, at den nogensinde skulle være min. Men da jeg kiggede Trendsales igennem for at se, hvad den anden kjole egentlig blev udbudt til, faldt jeg over den her til en vild pris. 100,-+porto ville sælgeren have for vidunderet, kun brugt én gang!


HAPS HAPS HAPS! Og så var den pludselig min ❤ Jeg har nu tænkt mig at sy stropper i, da jeg er alt for klodset til sådan noget stropløst, ha ha. Og så faldt jeg engang over en blog, hvor denne kjole blev farvet. Det overvejer jeg også lidt... Nogen, der ved hvilken blogger, det var, eller har tip til farvning af sådan en lidt sart kjole?

7 kommentarer:

 1. Jeg var også vild med garden collection - så smuk! :)
  Hvor er du bare pæn i dine nye kjoler.....den nederste er jo så prinsesseagtig :)

  SvarSlet
 2. Jeg synes altså du er fin i de kjoler, også selvom den ene er stropløs :-) Men ved ikke helt om det er dét, du mener, når du siger "for klodset til stropløs", eller om du taber den eller lignende :-D Det er nogle rigtig smukke kjoler.

  SvarSlet
 3. Den er godt nok fin :-) Tror bestemt at du bliver glad for den!

  SvarSlet
 4. HOLD NU OP, nogen fine kjoler! Jeg var også helt vildt med The Garden Collection, det var lige noget for mig...

  Super fine køb du har gjort dig, de klæder dig vildt godt :)

  Emma

  SvarSlet
 5. Hvor er I søde, mange tak for de fine kommentarer! Jeg har lige fundet et spot med Internet her i det bornholmske, så jeg så lige mit snit til at få svaret før næste søndag (:

  Malsen: Ja der var H&M rigtig dygtige (: Suk (:
  Og mange tak :D Ja den nederste er bare helt perfekt (:

  Monika: Mange tak! (: Og ja, jeg mener mere det der med, at den sikkert vil falde ned, ha ha. Der er jeg bare typen, sådan nogle ting sker for, ha ha.

  J'adore blog: Tak (: Uh, det tror jeg helt bestemt også :D Skal heldigvis til en del lidt større fester i år, så den skal nok blive luftet (:

  Emma: Ja de er godt nok nogle af H&Ms mesterstykker! Ja den var også bare så pæn (:
  Mange tak! (:

  SvarSlet
 6. OOOOMYYGOOD! Jeg kunne bare heller ikke få øjnene fra den nederste
  af kjolerne da jeg så den i et eller andet blad omkring vinter? Kan det passe, nå, enyway, du er da godt nok heldig at finde dem igen, til lav pris enda :-)

  - Rebekka // www.jegerrebekka.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Rebekka: Nej den er bare så flot :D Jeg følte mig også mega heldig, turde næsten ikke tro på det :p

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)