torsdag den 22. august 2013

Flere genbrugsblomster
Uden at falde helt i svime over min egen gode smag (okay, lidt, hæ), bliver jeg nødt til at lovprise denne fine, fine bluse. SE da lige det blomstermønster; de perfekte proportioner og ikke mindst perfekte farver. Og perfekt match til yndlingsnederdelen fra H&M. Jeg var slet ikke i tvivl om, at den skulle med hjem - specielt ikke, fordi den kun kostede 25 kr., ha. Jeg kan ikke helt finde ud af, om det endda også er silke (mærket er på kinesisk), men faktum er, at den er dæjli' blød. Et godt køb uanset hvad, i hvert fald. Og så skal jeg nok prøve at holde mig væk fra genbrugsbutikkernes fristelser i et stykke tid - min tildelte plads i skabet er allerede ved at flyde over, ahæm. Det plejer jeg dog ikke at tænke vildt meget over, når jeg får hevet endnu en skønhed ned fra tøjstativerne, så det bedste er nok bare at holde sig helt væk. Så må vi se, hvor længe det holder. Hæ.

9 kommentarer:

 1. Nej, hvor er den pæn! Du har helt ret (og helt vildt laaangt hår!!!) - farverne er virkelig perfekte :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg synes også, det var lidt af et fund! Og ja, hæ, mit hår er efterhånden vokset lidt ;)

   Slet
 2. Dit hår er SÅÅ langt :O!! Er vild med det og den fine bluse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæhæ, ja det har jeg efterhånden også arbejdet på længe ;) Tak! :)

   Slet
 3. Hvor er den FIN! Jeg synes altid, du er så heldig med de genbrugsfund til helt rigtige priser. Så heldig er jeg aldrig! Jeg tror desværre også, at det har noget med geografi at gøre - herovre synes jeg nu nok, de virkelig ved, hvad de skal tage for det..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaah! Jeg var også rætti' glad for at finde den - men ja, det har jeg godt hørt noget om, sådan lidt (meget) prisforskel. Så hurra for genbrugsbutikker i provinsen! (...at jeg også bruger forholdsvis meget tid i dem, behøver vi ikke snakke så meget om - men hey, jeg fandt også et sort silke-skater-skirt til 30 kr.(!) dagen efter, så jeg synes nok alligevel, at det er tiden værd ;) )

   Slet
 4. Det er et specielt talent, jeg har ;) Og tak! :)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)