mandag den 28. oktober 2013

Blæser det?

Nå'men, det har da vist stormet lidt i dag, hvad? Rimelig heldigt faldt det sammen med, at vi havde fri allerede klokken 12, og 13.10 var vi hjemme i tryg afstand til dagens senere trafikale kaos og aflyste busser. Helt så idyllisk blev det dog ikke senere, da vinden ordentlig tog til. Der kom nogle underlige lyde fra taget, og well, så sad det der ikke rigtigt mere... Ej, det er 'kun' en del af tagryggen, men det er nu også galt nok. Nyt stakit skal vi nok også have, idéen med et forsvinder lidt, når man kan se ind. Siger det bare.

2 kommentarer:

  1. Haha, selvfølgelig har du fået lavet en gif ;) Jeg er godt nok også spændt på at bevæge mig udenfor i dag og se hvor slemt det står til =/ Håber bare min fine nye cykel er okay. Måtte efterlade den på arbejdet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Selvfølgelig har jeg lavet en gif ;) Naboens birk holdt forresten. Og ja det er altid spændende at se, hvor galt det egentlig er - vi havde i hvert fald ikke forventet, at det ville blæse SÅ meget. Alt gadelys var gået i Sønderborg i går aftes, og vi kunne også følge sporet af ødelæggelser med bussen i dag. Jeg krydser meget fingre for din stakkels cykel!

      Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)