torsdag den 24. oktober 2013

To måneder!


Er I klar, folkens?! Det er diverse supermarkeder i hvert fald - jeg prøver dog at holde julestemningen stangen indtil engang midt-slut-november, så jeg ikke brænder ud for tidligt. Vi må se, om det lykkes, eller om jeg allerede er slet-og-ret-jule-træt 1. december - umiddelbart mangler jeg i hvert fald at få juleopryddet mit værelse inden den store invasion, så mon ikke, det nok skal sætte en naturlig stopper for galskaben, ha. Og så vil jeg ellers gerne bede om en gang vanillekranse og brændte mandler, tak! Og en frivillig til at trille kokoskuglerne...

8 kommentarer:

 1. Jeg er mega-mega klar! Hørte mig og Kit's youtube-jule-liste allerede i sidste uge, og er igang med at købe de første julegaver B-)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, yay! Det lyder enormt hyggeligt - jeg prøver dog at holde mig i skindet lidt endnu, selvom jeg som sædvanligt alligevel ikke kan holde fingrene fra alle de fine julevarer, ha.

   Slet
 2. Jeg er mere end klar. Glæder mig sådan til at holde jul i Danmark for første gang i mange år :D

  SvarSlet
 3. Jeg er fuldstændig klar! Jeg starter altid i midten i oktober, det er en erhvervsskade fra mit arbejde, hvor julevarene begynder at komme dér. :P I år er jeg dog gået all-in på også at købe julegaver osv. men det er mere fordi november/december for mig betyder travlt studie og eksamener, samt ekstra arbejde. Så er det rart at være i god tid og ikke pludselig skulle stresse over at man mangler en gave. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, det ér altså også svært at holde fingrene fra det, når det først er der. Jeg er også kommet til at købe lidt juleting allerede nu, men det er altså også bare så fint ;) Men smart at være i god tid med det hele, når tiden bliver presset senere :)

   Slet
 4. Er på ingen måde klar, i mit hoved kører alt stadig som om vi er i starten af året! :-D

  http://rebeccasjensen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, det kender jeg lidt for godt - og det er som om, det kun bliver værre, jo ældre man bliver :p Jeg befinder mig nok også omkring maj, sådan mentalt.

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)