Kokos-fasen(/farcen?) fortsætter, og jeg har kastet mig over et alt for lækkert mellemmåltid, der tager Bounty-abstinenserne. Mad skal der til (maaaaaad ❤), men når det hele nu ikke kan gå op i kage og chokolade (bah) er det rart med en eftermiddags(/formiddags/aften/lækkersulten)snack, der både mætter, nærer og tilfredsstiller den søde tand. Haps, siger jeg bare.
Man kan nok ikke helt kalde det en opskrift, men her er, hvad jeg plejer at bruge til én portion:
- 150-200 g fromage frais eller skyr
- ½-1 tsk vanillepulver
- Et halvt æble skåret i tern
- 12,5 g mørk, hakket chokolade (bare sådan cirka, ikke)
- Et ordentligt drys kokosmel
Surmælksproduktet blandes med vanillepulveret, resten tilsættes, og så røres der ellers på livet løs - ovenstående billede var bare en smule mere fotogent, end den miksede, færdige udgave, som ellers er virkelig god, ha. Siger det bare. Der er lidt at tygge på, lidt der knaser, lidt sødt og masser af god smag. Mhhh.
Hej,
SvarSletTak, men nej tak.
Mvh. Stine.