lørdag den 12. oktober 2013

Sødt


Sødere gavepapir, sådan rent sukkermæssigt, findes vist ikke, ha. Eftermiddagen har budt på hyggelig familiefødselsdag, og dagens gave blev pænt pakket ind i nyeste fund fra Tiger. Den butik har altså virkelig meget pænt gavepapir i god kvalitet og spændende print. Jeg er fan, og har fyldt vores gavepapirsspand op (...jep, sådan en har vi. Man må aldrig gå ned på gavepapir. Det er lidt synd, når november- og decemberfødselsdagsbørnene bliver prakket gaver indpakket i julepapir på. Det sker ikke i år).

6 kommentarer:

 1. Det gavepapir har jeg også! Jeg har pakket mine franskbøger ind i det (jep, så folkeskole-agtig er jeg). Den eneste ulempe er bare at man bliver så sliksulten af at kigge på det ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Øj, det lyder virkelig, virkelig fint! Men ja, jeg ville godt nok også blive sliksulten, jeg tror ikke, jeg ville kunne tænke på andet end slik ;)

   Slet
 2. Aah jeg elsker, at pakke gaver ind! Altsaa jeg kan selvfölgelig ogsaa meget godt lide at pakke op ;) Men der er nu en god fölelse ved at give nogen en fin pakke. Selvom isär mänd for det meste overhovedet ikke opdager, at man har gjort sig umage med at krölle baandet :b

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså også skønt, når man kan give en pænt indpakket gave. Selvom det selvfølgelig er sjovest, når modtageren også sætter pris på det, ha :p

   Slet
 3. Ej hvor er det bare fint ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)