mandag den 21. oktober 2013

Mit liv mangler...


...de her luffer! De ellers så fine grillluffer fungerer desværre ikke så godt ude i den virkelige verden en kold efterårsmorgen. Tsk. Så da min søster i går fik de her rævebasser foræret, var der ingen tvivl om, hvad mit næste køb skulle være! Jeg fræste ned i den lokale H&M (okay, det passer ikke. Jeg tog med min mor ud at handle og sneg mig i H&M, mens hun tog i Kvickly. Jeg fræser ikke rigtig nogen steder hen for tiden), men verden er et ondt sted, og de var udsolgte. Drama Ö De er heller ikke til at opstøve på indernettet', men jeg har en skummel plan. Jeg er startet på et forløb i Åbenrå, så jeg håber, at jeg kan nå at humpe forbi deres H&M inden hjembussens afgang i morgen. Kryds lige fingre, ikke? Må' ha!

6 kommentarer:

 1. Åh, de er godt nok fine! Det burde være mine nye vanter. Holder øje i H&M og giver lyd, hvis jeg finder dem ;) Og god tur med bussen. Det er en laaang tur =/

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget! Og det burde de - man kan forresten også få dem i kat. Og begge med matchende huer - så er der lidt at vælge imellem ;) Og tak for tilbuddet, det er rart, at høre, at jeg ikke behøvede at frygte, hvis Åbenrå nu ikke havde haft dem. Og tak - det er virkelig en lang tur, specielt når man har tendens til køresyge(/kvalme - jeg kaster sjældent op på folk mere (...7-9-13, for guds skyld!)).

   Slet
 2. Jeg har set dem i H&M i Frederikshavn, så hvis du ikke finder dem så må du lige lave en opdatering, så skal jeg nok være behjælpelig med at få fat i dem, hvis de altså ikke er udsolgt her i byen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød! Åbenrå havde dem heldigvis, men ellers mange tak for tilbuddet :)

   Slet
 3. Aaah hvad, dem skal jeg ogsaa have! Ræven er mit yndlingsdyr, saa der er ingen vej uden om. Undskylder paa forhaand for at være en efteraber :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver du nødt til så! Man kan også få en matchende hue :D Og det er bare i orden, er det ikke det, man har blogs til? ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)