lørdag den 5. oktober 2013

Modebazar i Sønderborg søndag!
Jep, i morgen, søndag, er der igen tøjloppemarked her i Sønderborg. For lokalbefolkningen kan jeg oplyse, at det er i Humlehøjhallen, hal 1 (ved indgangen til svømmehallen), det sner, fra klokken 10 til 15. Entre 10,-. Jeg har anskaffet mig en hel meter stand, og vil stå klar til at sælge ud, så kom og køb! Det er møj', møj' billigt, mine priser ligger fra 10-150,-, mest koncentreret i området 20-40 kr., og jeg sælger fra XS-L og sko 38-40. Der burde være lidt til alle. Så kom lige og hjælp mig med at komme af med mine fine ting (og gør en god handel!), så jeg ikke ender med at komme hjem med mere, end jeg tager afsted med, ikke? Ahæm. Mojn, vi ses i Sønderborg!

2 kommentarer:

  1. Øj, jeg er fristet! Desværre står den på forberedelse af mine forældres sølvbryllup, og de har lagt et ret stramt program for i morgen. Håber der er tid til en tur i Humlehøjhallen - tak for tip i hvert fald!

    SvarSlet
    Svar
    1. Æv da! Jeg håber, I fik lavet noget god forberedelse i det mindste. Og jeg var glad for, at jeg havde både bog og mobil med, det var godt nok sløvt, ha.

      Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)