søndag den 24. juli 2011

I dag


I går aftes kom jeg hjem fra en hyggelig uge på Bornholm, og det blev fejret med en afslappende aften på sofaen med popcorn og DR. I dag kunne jeg godt ønske mig tilbage til Dueodde strand i solskin, men i stedet er jeg anderledes produktiv:


Der er blevet pakket ud og vask sat over (desværre skal den hænges op om lidt. Suk).


Og denne her burde man nok også kigge på. Men på den anden side, så løber den jo ingen steder.


I stedet kommer jeg nok til at tilbringe en del tid her med min god ven Harry. Og afslutningen på Touren. Puha, nu skal jeg godt nok passe på ikke at overanstrenge mig. Jeg håber, I andre udnytter søndagen lige så godt som mig!

5 kommentarer:

 1. Hehe, jeg vaskede sort i går. Resten kan godt vente lidt endnu (håndklæder og farvet). Men jeg er helt glad for at se, at nogle har mere opvask end mig ;-) hihi. Ville være nemmere med en opvaskemaskine :-D

  Håber du har haft en god tur.

  SvarSlet
 2. En to timers vask? Hvad fanden vasker du? Haha :D Og er imponeret over at du - ligesom mig - har en FANTASTISK evne til at opbygge massive mængder opvask :D

  SvarSlet
 3. Vi er også ved at læse den bog! Men vi så den sidste film i går. Det er lidt synd for Jens, at han sådan får alle Harry Potter historierne i forkert rækkefølge, men hellere det end slet ikke!

  SvarSlet
 4. Uhh Bornholm er så skønt! Mindre skøn er opvask... ;)

  SvarSlet
 5. Julie: Ja jeg har også stadig sengetøj mm. til gode, men ja man må hellere få vasket sit tøj først ;)
  Og ja sådan en opvaske har det jo med at hobe sig op, når man ikke har en opvaskemaskine. Vi prioriterede dog vaskemaskinen i stedet, der var kun mulighed for en af delene i vores lille lejlighed (:
  Og tak, det havde vi skam (:

  Janne: Øh, det var egentlig et godt spørgsmål, det er bare almindeligt tøj. Det er min bedre halvdel, der plejer at sætte den til, men jeg skal måske lige have gang i noget overvågning og udspørgning om processen ;)
  Det er faktisk igen min bedre halvdel, der har stakket op, mens jeg var væk - men okay, jeg er lige så god ;) Vi burde bare være stolte af os selv, for den fantastiske evne ;)

  Stine: Uh, god fornøjelse (: Og ja stakkels Jens, håber ikke han bliver alt for forvirret (: Jeg gik faktisk igang med bøgerne, fordi jeg først ville se alle filmene før jeg så den sidste, og før det ville jeg lige have læst alle bøgerne igen.

  Themoneypurse: Jeg giver dig helt ret, hæ. Og på Bornholm havde vi heldigvis også opvaskemaskine, ha ha.

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)